Ο Γιώργος Μοσχούρης που είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της Greek Mafia, είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι, όπου εκτελέστηκε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Χαλανδρίου, την οδό Παλαιολόγου.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί, το θύμα ήταν πεζός και δίπλα του σταμάτησε στιγμιαία ένα όχημα, μέσα από το οποίο πυροβόλησαν τον άνδρα και τον εκτέλεσαν.

Advertisement
Advertisement

Ελάχιστα λεπτά αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Οδυσσέως στο Πάτημα του Χαλανδρίου, όπου οι δράστες έκαψαν και εγκατέλειψαν το όχημα τους.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα καθώς ο Μοσχούρης, εκτελέστηκε την ώρα που έβγαινε από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Οι εκτελεστές τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ καθώς βρέθηκαν πάνω από 11 κάλυκες καθώς το θύμα δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς στο πρόσωπο, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Το απανθρακωμένο όχημα. Eurokinissi