Συνέλαβαν και τους άλλους δύο δραπέτες των Χανίων

Ο έχει καταδικαστεί σε τρις ισόβια για ανθρωποκτονίες.
.
.
Eurokinissi

Σε σπίτι στην περιοχή Χαλέπα των Χανίων εντόπισαν και συνέλαβαν και τους άλλους δύο δραπέτες, που είχαν καταφέρει να το σκάσουν το πρωί του Σαββάτου από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Στελέχη της ΟΠΚΕ με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια, τη Δίωξη Ναρκωτικών και τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος κατάφεραν να βρουν τα ίχνη τους και να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.

Πρόκειται για έναν υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε τρις ισόβια για ανθρωποκτονίες, και για έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι δυο τους θα οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές.

Το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να συλλάβουν στο κέντρο του Ηρακλείου τους άλλους τρεις δραπέτες, οι οποίοι είχαν κλέψει δύο διαφορετικά οχήματα για να φθάσουν μέχρι εκεί, αλλά τους πρόδωσε η συνάντηση τού ενός με μία γυναίκα, παλιά γνώριμή του, την οποία παρακολουθούσαν οι αρχές γνωρίζοντας τη σχέση τους.

Οι τρεις δραπέτες, όλοι υπήκοοι Αλβανίας, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο την Τρίτη και καταδικάστηκαν σε πολύμηνη φυλάκιση για την απόδρασή τους.

Δημοφιλή