Σερένα Ουίλιαμς: Η απολαυστική αντίδραση της κόρης της όταν της είπε ότι είναι έγκυος (Βίντεο)

Η κόρη της πρωταθλήτριας του τένις αντέδρασε έντονα όταν της ανακοίνωσαν πως περιμένει αδελφάκι
Η Σερένα Ουίλιαμς
Η Σερένα Ουίλιαμς
picture alliance via Getty Images

Η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς προσφέρει ψυχαγωγία εντός και εκτός γηπέδου – και τώρα το κάνει στο σπίτι της.

Η 23 φορές κάτοχος Grand Slam στο ατομικό μοιράστηκε αυτήν την εβδομάδα ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube στο οποίο ανακοινώνει στην κόρη της Ολυμπία ότι είναι έγκυος. Η πεντάχρονη, στην οποία ήταν ήδη έγκυος η Ουίλιαμς όταν κέρδισε το Australian Open το 2017, είχε ανησυχήσει για την αύξηση του βάρους της Serena, εξηγεί η αθλήτρια στο βίντεο.

″Θυμάσαι που ζητούσες και προσευχόσουν για μια μικρή αδερφή ή αδελφό;” λέει η Γουίλιαμς στην κόρη της. «Λοιπόν, πήγαμε στο γιατρό, και αποδείχθηκε ότι πάχυνα, αλλά έχω ένα μωρό στην κοιλιά μου». ”Με δουλεύεις;” απαντά η Ολυμπία.

«Θα γίνεις μεγάλη αδερφή», επιβεβαιώνει ο Αλέξ Οχάνιαν, σύζυγος της Ουίλιαμς και πατέρας της Ολυμπία.

Η Ολυμπία ουρλιάζει και αγκαλιάζει τη μαμά της, ξεφωνίζοντας ”Ω Θεέ μου! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!”. Ουρλιάζει ξανά καθώς βγαίνει με ταχύτητα έξω από το δωμάτιο - όπου φαίνεται ότι πέφτει.″Είμαι εντάξει!”

Η Ολυμπία φωνάζει εκτός κάμερας. Η Ουίλιαμς, 41 ετών, έχει φαινομενικά αποσυρθεί από το περσινό US Open και ένας από τους λόγους που ανέφερε για αυτή της την απόφαση, ήταν ότι ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της. Η τέσσερις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο Met Gala την 1η Μαΐου.

Είπε ότι γνωστοποίησε τα νέα στην Ολυμπία ακριβώς πριν ην επίδειξη μόδας. Το βίντεο δείχνει ολόκληρο τον αστείο διάλογο αλλά και την άφιξη της πρωταθλήτριας στο Γκαλά: