Σεσημασμένος ο 40χρονος που προφυλακίστηκε για την αποπλάνηση ανήλικης

Είχε συλληφθεί πρόσφατα για ληστεία, παράβαση τού νόμου περί όπλων και ναρκωτικά, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.
Eurokinissi

Γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο 40χρονος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για αρπαγή και ασέλγεια της 14χρονης κοπέλας μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί πρόσφατα για ληστεία, παράβαση τού νόμου περί όπλων και ναρκωτικά, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η μητέρα της ανήλικης φαίνεται πως είχε ζητήσει εδώ και καιρό από τον 40χρονο να διακόψει την όποια επαφή με την κόρη της, ενώ φέρεται να τον είχε παρακολουθήσει κιόλας.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αναμένουν τα αποτελέσματα τής ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ εξετάζουν με προσοχή τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, όπου εντόπισαν τον 40χρονο και την ανήλικη, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι στο δωμάτιο πήγαν ακόμα δύο ανήλικα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, φέρεται να δήλωσε ότι αναγκάστηκε να πάει στο ξενοδοχείο λόγω του ψύχους και του περασμένου της ώρας, υποστήριξε ότι η 14χρονη τον παρακάλεσε να πάει μαζί του, ενώ για τα άλλα δύο παιδιά κατέθεσε ότι ήταν φίλοι της 14χρονης και πως δεν τους γνωρίζει. Επέμεινε ότι το μόνο πράγμα που έκαναν ήταν να δουν τηλεόραση.

Δημοφιλή