«Σκάσε, Σούζαν!»: Σταρ του Χόλιγουντ τσακώνονται στο twitter για τον Τραμπ

Η διαδικτυακή τους κόντρα έχει ξεκινήσει από το 2016 αλλά μέχρι πρότινος καμία δεν είχε πει στην άλλη να βγάλει τον σκασμό.

Από σήμερα όμως, η Σούζαν Σαράντον και η Ντέμπρα Μέσινγκ έχουν πάει τον καυγά τους σε άλλο επίπεδο. Αφορμή, και πάλι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Παρόλο που στις αμερικανικές εκλογές και οι δύο στήριζαν υποψηφίους των Δημοκρατικών -η Σαράντον τον Μπέρνι Σάντερς και η Μέσινγκ την Χίλαρι Κλίντον -, η Σούζαν Σαράντον υποστήριζε ότι η έτερη κοκκινομάλλα Μέσινγκ είναι «Τραμπική και κακά πληροφορημένη».

Η Μέσινγκ δεν αντέδρασε σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, αλλά δεν κρατήθηκε όταν η Σαράντον δήλωσε πως ο αμερικανός Πρόεδρος έχει τουλάχιστον εμπνεύσει πολλές γυναίκες και έγρωμους να θέσουν υποψηφιότητα στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

«Σκάσε Σούζαν... Πείσε τον εαυτό σου ότι αυτός ο καταστροφικός Πρόεδρος που έλεγες ότι είναι καλύτερος από τη Χίλαρι Κλίντον, δεν χωρίζει τα παιδιά από τους γονείς που αναζητούν άσυλο» έγραψε μεταξύ άλλων η Μέσινγκ.

Απαντώντας, η Σούζαν Σαράντον είπε στην νεαρότερη συνάδελφό της: «Ντεμπ, πριν αρχίσεις να μιλάς, καλό θα ήταν να κάνεις κλικ και να ακούσεις τη συνέντευξή μου στο Variety, όχι τον τίτλο που έβαλαν».