ΔΙΕΘΝΕΣ
12/04/2019 14:59 EEST

Σκότωσε τους γονείς του και τους έχτισε σε τοίχο επειδή η γυναίκα του τον «ήθελε για τον εαυτό της»

Kαταδικάστηκαν σε ισόβια.

BorisRabtsevich via Getty Images

Η νεαρή συζύγός του τον ήθελε «για τον εαυτό της» κι εκείνος αποφάσισε να της κάνει την χάρη και να σκοτώσει τους γονείς του. Και οι δύο καταδικάστηκαν σε ισόβια από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης.

Σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων DPA, ο άνδρας, ηλικίας 26 ετών, πρώτα σκότωσε τη μητέρα του, 66 ετών, χτυπώντας την πολλές φορές με σφυρί και στη συνέχεια έβγαλε από τη μέση τον 70χρονο πατέρα του. Η κοπέλα του, 23 ετών, τον βοήθησε να κρύψει τα δύο πτώματα χτίζοντάς τα μέσα σε τούβλινο τοίχο του σπιτιού τους. Το διπλό έγκλημα έγινε τον Δεκέμβριο του 2017.

Αμέσως μετά, έκαναν δήλωση εξαφάνισης στην Αστυνομία και είχαν το θράσος να οργανώσουν δημόσια εκστρατεία για να μαζέψουν λεφτά για την αναζήτησή τους - τα οποία λεφτά χρησιμοποίησαν για να παντρευτούν.

Αρκετές βδομάδες αργότερα και μετά από αστυνομική έρευνα, τα πτώματα ανακαλύφθηκαν χτισμένα πίσω από τον τοίχο του σπιτιού και το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη. 

Παρ′ όλο που η γυναίκα ήταν απούσα κατά την διάρκεια της διπλής δολοφονίας, κρίθηκε εξ ίσου ένοχη με τον σύζυγό της, επειδή τον πίεζε να σκοτώσει τους γονείς του για να τον «έχει ολόκληρο για τον εαυτό της». 

Πηγή: DPA