Σοφία Κόπολα - Μπιλ Μάρεϊ ξανά μαζί με ένα «On the Rocks» στη Νέα Υόρκη

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

Μετά την ταινία «Χαμένοι στη Μετάφραση» (2003), η Σοφία Κόπολα και ο Μπιλ Μάρεϊ συναντώνται ξανά στο «On the Rocks».

Σε σκηνοθεσία και σενάριο της Κόπολα, η έβδομη ταινία της περιστρέφεται γύρω από τη σχέση του «εντυπωσιακού πλεϊμπόι» Φίλιξ (Μπιλ Μάρεϊ) με την κόρη του Λόρα (Ρασίντα Τζόουνς), που γυρίζουν τη Νέα Υόρκη αναζητώντας τα ίχνη του σύζυγου της Λόρα, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι ότι διατηρεί σχέση με καινούργια συνεργάτη του.

«Καθώς οι δυο τους αρχίζουν να περιφέρονται στη Νέα Υόρκη τη νύχτα, γυρίζοντας από πάρτι στις απομακρυσμένες από το κέντρο συνοικίες μέχρι τα στέκια του κέντρου, ανακαλύπτουν ότι στον πυρήνα του ταξιδιού τους είναι η δική τους σχέση» αναφέρεται στη σύνοψη της ταινίας.

Μιλώντας στην Entertainment Weekly, η Σοφία Κόπολα αναφέρθηκε στη Ρασίντα Τζόουνς αποκαλύπτοντας ότι είναι θαυμάστριά της εδώ και καιρό: «Όταν δούλευα στο ”Χαμένοι στη Μετάφραση”, έκανα to 2003 εργαστήριο πάνω στο σενάριο σε μια τάξη υποκριτικής, και αυτή έπαιξε τον ρόλο τον οποίο κατέληξε να υποδυθεί στην ταινία η Σκάρλετ Γιόχανσον. Θυμάμαι ότι τότε δούλεψα μαζί της για πρώτη φορά και είχα πάντα μια σύνδεση μαζί της και μου άρεσε πραγματικά».

Η ταινία «On the Rocks» αναμένεται τον Οκτώβριο στις αίθουσες και, παράλληλα, θα είναι διαθέσιμη στην Apple TV+.

Δημοφιλή