ΔΙΕΘΝΕΣ
18/04/2019 14:12 EEST | Updated 18/04/2019 14:14 EEST

Σταρ του BBC πέθανε σε ηλικία μόλις 16 ετών

Είχε παίξει με τον Τομ Χανκς και τη Χάλι Μπέρι

三立新聞網 setn.com

Μια σταρ του BBC, η Μία Λετσία Νέιλορ, πέθανε ξαφνικά στην ηλικία των 16 ετών. Ο θάνατός της έχει προκαλέσει σοκ και η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Το CBBC ανακοίνωσε τον θάνατό της στην ιστοσελίδα της, όπου φανς της ηθοποιού μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους με εκείνη.

Η έφηβη Νέιλορ ήταν ανερχόμενο αστέρι στη χώρα της και πρωταγωνιστούσε σε δημοφιλές παιδικές σειρές στη Μεγάλη Βρετανία, μεταξύ των οποίων και το «Almost Never» όπου έπαιζε με την σταρ του Game Of Thrones Εμίλια Κλαρκ.

Ο διευθυντής του παιδικού προγράμματος του BBC δήλωσε στο E!Online για το θάνατο της: «Είμαστε συντετριμμένοι και τόσο απέραντα θλιμμένοι με την είδηση για την Μία. Έλαμψε τόσο στις οθόνες μας, τόσο στο «Millie Inbetween» και το «Almost Never» και είναι αδύνατο να φανταστούμε την πορεία μας χωρίς εκείνη».

Το ντεμπούτο της στην οθόνη έγινε από την παιδική ηλικία όταν εμφανίστηκε στο Absolutely Fabulous ως κόρη του Σάφι Τζέιν. Είχε επίσης ρόλο στην ταινία Miro in Cloud Atlas όπου έπαιζε δίπλα στον Τομ Χανκς και την Χάλι Μπέρι.

Είναι άγνωστο ακόμα το πως πέθανε.

 

Πηγή: BBC