Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: οριστικά η μεταβίβαση στον Γιώργο Προκοπίου

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακυρώσεως της μεταβίβασης, που είχε υποβάλλει ο Δήμος Χαϊδαρίου
Eurokinissi

Με την απόρριψη από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, της αίτησης ακυρώσεως του Δήμου Χαϊδαρίου για τη μεταβίβαση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην εταιρεία «MILINA ENTERPRISES COMPANY LIMITED», τα ιστορικά Ναυπηγεία γυρίζουν σελίδα.

Πλέον, ο πλειοδότης επενδυτής Γιώργος Προκοπίου, θα μπορέσει να προχωρήσει απρόσκοπτα στις επενδύσεις αναγέννησης των Ναυπηγείων, που θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει την ικανοποίηση

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε, Στέφανος Δ. Βλαστός, επισήμανε ότι: «Ως Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε ικανοποιημένοι και περήφανοι, καθώς καταφέραμε αφενός να δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που κόστιζε στους Έλληνες φορολογούμενους 16 εκατ. ευρώ ετησίως αφετέρου να προσελκύσουμε με τον πλέον επωφελή τρόπο για το Ελληνικό Δημόσιο μέσα από ένα απόλυτα διαφανή διαγωνισμό έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων επενδυτών, τον Γιώργο Προκοπίου, που έχει ως όραμα την αναβίωση της ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Ευελπιστούμε ότι η επιτυχία μας αυτή θα αποτελέσει το έναυσμα για την υλοποίηση και άλλων εμβληματικών επενδύσεων σε ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά για την ελληνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες.

Η ΕΤΑΔ εύχεται καλή επιτυχία στον νέο επενδυτή, διαβεβαιώνοντας ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του για την επιτυχή υλοποίηση των επενδυτικών του σχεδίων».

Δημοφιλή