Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκνευρίστηκε με θεατή σε αγώνα του στο Σινσινάτι (βίντεο)

Απίστευτο σκηνικό με γυναίκα να κάνει τη μέλισσα την ώρα του σερβίς για να μπερδέψει τον Ελληνα τενίστα
Dan Hamilton via Reuters

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μπεν Σέλτον κοντραρίστηκαν στο Cincinnati Masters, με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει τη νίκη - πρόκριση με 2-0 σετ.

Ωστόσο, υπήρξε και ένα εξωαγωνιστικό σκηνικό που κέντρισε τα βλέμματα, με τον Τσιτσιπά να διαμαρτύρεται στον διαιτητή πως θεατής μιμούταν τη μέλισσα την ώρα που προσπαθούσε να κάνει σερβίς και ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Σε ένα σημείο του αγώνα, ο Τσιτσιπάς αργούσε να κάνει το σερβίς του, καθώς άκουγε τον ενοχλητικό ήχο μέλισσας κοντά του μάλιστα κουνούσε τη ρακέτα του σε μια προσπάθεια να διώξει το έντομο. Ωστόσο, λίγο μετά ο ίδιος κατάλαβε πως δεν υπήρχε κάποιο έντομο κοντά του αλλά ο ήχος προερχόταν από θεατή της εξέδρας που προσποιούνταν την μέλισσα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου σετ του ματς.

Όπως φαίνεται και στις κάμερες, με τον ήχο να επιμένει και να τον αποπροσανατολίζει ο Έλληνας τενίστας παραπονέθηκε στον διαιτητή για το συμβάν. «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το βίντεο:

Τα tie break έκριναν το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπεν Σέλτον. Εκεί η εμπειρία του Ελληνα πρωταθλητή «μίλησε» που με 7-6 (3), 7-6 (2) απέκλεισε τον νεαρό και συνεχίζει στην φάση των «16» στο Σινσινάτι.

Δημοφιλή