Στο πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου με ένα κλικ: Αξεσουάρ, κοσμήματα, αντικείμενα τέχνης

Αλλά και άγνωστα κομμάτια της ιστορίας του.
@Patroklos_Skafidas

Το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου έγινε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο το κοινό θα μπορεί να βρει τα αγαπημένα προϊόντα του.

Στο eshop.n-t.gr μπορούμε να βρούμε αντικείμενα τέχνης, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη γραφείου, T-shirts και πολλά άλλα ιδιαίτερα σχεδιαστικά αντικείμενα που συνδέουν το θέατρο με τις καθημερινές μας συνήθειες.

Προϊόντα εμπνευσμένα από ιστορικές παραστάσεις και από τη δουλειά σπουδαίων σκηνογράφων και ζωγράφων που συνεργάστηκαν με το Εθνικό μας Θέατρο συνυπάρχουν με τη δουλειά νέων σχεδιαστών και δίνουν άλλη πνοή στο σπίτι, στο τραπέζι ή το γραφείο μας.

@Patroklos_Skafidas
@Patroklos_Skafidas
@Patroklos_Skafidas
@Patroklos_Skafidas

Ένα ψηφιακό κατάστημα που φέρνει στο φως κομμάτια της ιστορίας του Εθνικού Θεάτρου, τα οποία παραμένουν άγνωστα, και επιδιώκει να συστήνει στο κοινό σπουδαίους δημιουργούς, που συνεργάστηκαν σε παραστάσεις του.

Ιδιαίτερη θέση κατέχουν και οι χειροτεχνίες των εργαστηρίων του Εθνικού Θεάτρου. Στα διαλείμματα των παραστάσεων, εργαζόμενοι με εμπειρία και μεράκι από τα τμήματα βεστιαρίου, ραπτικής και ειδικών κατασκευών ανακυκλώνουν παλιά υλικά, προγράμματα αλλά και υφάσματα, τρέσες, κορδέλες, κουμπιά, φερμουάρ και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κοστουμιών και φροντιστηριακών αντικειμένων.

Τα υλικά αυτά αξιοποιούνται δημιουργικά και μετατρέπονται σε ξεχωριστές, μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες – κοσμήματα, τσάντες, γούρια με πραγματικό άρωμα θεάτρου.

Κάντε τις αγορές σας εδώ: eshop.n-t.gr

Popular in the Community