Ταϊλάνδη: Τουρίστας έκανε bungee jumping και κόπηκε το σχοινί (Βίντεο)

Αρχικά δεν ήθελε να κάνει το παράτολμο άλμα αλλά το επιχείρησε αφού τον προκάλεσαν οι φίλοι του. Και παραλίγο να αποβεί μοιραίο.
Julian Pöschl / EyeEm via Getty Images

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν bungee jumping για να νιώσουν την αδρεναλίνη που τους προσφέρει μια τέτοια εμπειρία, όμως ένας τουρίστας στην Ταϊλάνδη ίσως έλαβε... υπερβολική δόση.

Ο άνδρας από το Χονγκ Κονγκ πραγματοποίησε την γνωστή βουτιά στο κενό, όμως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή καθώς το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένος κόπηκε, με αποτέλεσμα να βιώσει για μερικά δευτερόλεπτα τον απόλυτο τρόμο.

Ο 39χρονος τουρίστας έπεσε από ύψος περίπου 50 μετρών στην πόλη Πατάγια ενώ βρισκόταν σε διακοπές.Ευτυχώς για εκείνο το άλμα έγινε πάνω από μια λίμνη, ειδάλλως ίσως είχε τραγική κατάληξη.Για καλή του τύχη γλίτωσε με μερικές αμυχές.

Ο Μάικ είπε ότι αρχικά δεν σκόπευε να κάνει bungee jumping αλλά πήρε το θάρρος παρακινούμενος από φίλους του που τον προκάλεσαν. «Ηταν πολύ ψηλά κι έτσι έκλεισα τα μάτια μου. Σχεδίαζα να τα ανοίξω ξανά όταν θα αναπηδούσα προς τα πάνω», θυμάται. «Συνειδητοποίησα ότι το σχοινί είχε σπάσει και όταν άνοιξα τα μάτια μου με περικύκλωσε το νερό».

Ο Μάικ είπε ότι το πάρκο αναψυχής του επέστρεψε το κόστος του άλματος του και πλήρωσε για τις ακτινογραφίες και τους υπέρηχους στην Ταϊλάνδη. Ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

(με πληροφορίες από CNN)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα