Τυφώνας Ίαν: Ρεπόρτερ από τη Φλόριντα έβαλε προφυλακτικό στο μικρόφωνό της

Πολλοί χρήστες του Twitter, σχολίασαν την μετάδοση της ρεπόρτερ, και έκαναν χιουμοριστικά σχόλια για το περίβλημα στο μικρόφωνο.
.
.
TWITTER

Μια δημοσιογράφος από τη Φλόριντα έγινε παγκοσμίως γνωστή, εξαιτίας του ευρηματικού τρόπου με τον οποίο προστάτευσε το μικρόφωνο από τη σφοδρή κακοκαιρία που έφερε ο τυφώνας Ίαν.

Πρόκειται για την ανταποκρίτρια του NBC2 Κίλα Γκάλερ, η οποία ήταν σε ζωντανή σύνδεση από ένα πάρκινγκ στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα.
Τότε κάποιοι τηλεθεατές αμέσως παρατήρησαν το λαστιχένιο περίβλημα στο μικρόφωνό.

«Το NBC 2 κάνει ρεπορτάζ με ασφαλές μικρόφωνο κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ίαν», έγραψε ένας τηλεθεατής στο Twitter.

Η Γκάλερ υπερασπίστηκε γρήγορα την αποτελεσματική έμπνευση που είχε εν μέσω καταιγίδας, με μία σειρά από stories στο Instagram.

«Πολλοί άνθρωποι ρωτούν τι είναι στο μικρόφωνό μου. Είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Είναι ένα προφυλακτικό. Βοηθά στην προστασία του εξοπλισμού. Δεν μπορείς να βρέξεις αυτά τα μικρόφωνα. Έχει πολύ αέρα και πολύ βροχή, οπότε πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό είναι να βάλουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο».

Ο συνάδελφος της Galer, Jeff Butera του ABC7, μοιράστηκε στο Twitter μια κοντινή φωτογραφία του μικροφώνου της, δίνοντας την δική του εξήγηση για το προφυλακτικό στο μικρόφωνο.

«ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ. Ναι, είναι προφυλακτικό. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παραμείνει στεγνό ένα μικρόφωνο. Η συνάδελφός μου έχει βάλει πολλές ερωτήσεις, χαχα», έγραψε ο ίδιος.

Δημοφιλή