ΔΙΕΘΝΕΣ
07/01/2020 12:03 EET | Updated 09/01/2020 16:48 EET

Τέλος οι διακοπές για Χάρι & Μέγκαν: Η πρώτη βασιλική υποχρέωση για το 2020

Το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να ευχαριστήσει την χώρα που τους φιλοξένησε για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Press Association

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τις διακοπές των χριστουγέννων στον Καναδά μαζί με τον 7 μηνών γιο τους Άρτσι, οι οποίες κράτησαν 6 εβδομάδες.

Μετά την αναμενόμενη επιστροφή τους τόσο στην Βρετανία όσο στα βασιλικά τους καθήκοντα, το πριγκιπικό ζευγάρι ανακοίνωσε την πρώτη τους βασιλική υποχρέωση για το 2020.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα επισκεφτούν την πρεσβεία του Καναδά στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα συναντήσουν την ύπατο αρμοστή, Τζάνις Σαρλέτ, για την ευχαριστήσουν εκείνη και το προσωπικό για την θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι Καναδοί κατά την παραμονή τους στη χώρα τους.

Ο δούκας και η δούκισσα θα επισκεφτούν επίσης την Πινακοθήκη του Καναδά για να δουν από κοντά την έκθεση του αυτόχθονα καλλιτέχνη Skawennati και θα συναντήσουν μέλη της επιτροπής που εργάζονται για την διατήρηση της συνεργασίας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά.

Το βασιλικό ζεύγος είχε επισκεφτεί και τον Μάρτιο του 2019 την πρεσβεία όταν η Μέγκαν ήταν έγκυος στον Άρτσι. Η Αμερικανίδα αποκαλεί το Τορόντο σπίτι της, καθώς έζησε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των γυρισμάτων της σειράς «Suits».

 πηγή: People

Sponsored Post