Τέμπη: Εσβησαν τα ονόματα των 57 θυμάτων από το Σύνταγμα (Βίντεο)

Συνεργείο του Δήμου Αθηναίων έσβησε τα ονόματα που είχαν γραφτεί μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Τι απαντά ο Δήμος.
.
.
Eurokinissi

Συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων έσβησαν τα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης στην Αθήνα και όσο η πορεία βρισκόταν στο Σύνταγμα, κάποιοι από τους διαδηλωτές σε μια συμβολική κίνηση έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αλγεινή εντύπωση,ωστόσο, προκάλεσε ότι το βράδυ τα συνεργεία του Δήμου προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού στο σημείο.

Τι λέει η αντιδήμαρχος καθαρισμού

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη μιλώντας στο mega τόνισε ότι τα δημοτικά συνεργεία «καθαρίζουν το συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά μετά τις πορείες. Δεν πήγαν χθες εκεί ειδικώς»

Ανέφερε ότι δεν ερωτήθηκε από το συνεργείο ”εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να «σβήσουμε ή να μην σβήσουμε. Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 23:30, την ώρα που πάει συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ τη συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία».

Τέλος ανέφερε ότι δεν είχε κάποια ενημέρωση και είδε το συμβάν στα social media «Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο»

Δημοφιλή