Τι έκρυβε η ανάρτηση με το αυγό στο Instagram που έγινε viral με 52εκατ. likes

Ένα πολύ δυνατό μήνυμα που μας αφορά όλους.

Περί τα μέσα Ιανουαρίου, μια από τις πιο viral ειδήσεις ήταν η φωτογραφία ενός αυγού που αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να εκθρονίσει τη Νο1 φωτογραφία σε likes για το 2018 που ήταν αυτή της κόρης της Κάιλι Τζένερ, Στόρμι. Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν πόσο ανούσιος τελικά είναι όλος αυτός ο διαδικτυακός ανταγωνισμός και η συζήτηση για likes, views, σχόλια κλπ όταν τη βασίλισσα του Instagram μπορεί να την ξεπεράσει μέσα σε λίγες ημέρες η φωτογραφία ενός αυγού.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ο καιρός πέρασε, η είδηση ξεχάστηκε αλλά στο μεταξύ το αυγό στον λογαριασμό Egg Gang συνέχισε να συλλέγει likes (σήμερα έχει περισσότερα από 51εκατ) ενώ, αν και κάποιοι δεν το πρόσεξαν, στον ίδιο λογαριασμό που άνοιξε στις 4 Ιανουαρίου και για αρκετό καιρό είχε αναρτήσει μόνο μια φωτογραφία, έκαναν την εμφάνισή τους μερικές ακόμη. Για την ακρίβεια αναρτήθηκαν, μέχρι σήμερα, άλλες τέσσερις φωτογραφίες αυγών που όμως σταδιακά εμφανίζουν ρωγμές στο τσόφλι τους ενώ στην τελευταία το αυγό, που είναι πλέον γεμάτο ρωγμές, φαίνεται να έχει ράμματα.

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά τελικά και τι θέλει να μας πει ο συγκεκριμένος λογαριασμός με τις περίεργες αναρτήσεις του;

Η Hulu δημοσιοποίησε την Κυριακή ένα clip 30 δευτερολέπτων εξηγώντας τους λόγους και τους στόχους αυτής της ανάρτησης.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το αυγό του Instagram ήταν ο πρωταγωνιστής μίας διαφήμισης της ΜΚΟ Mental Health America , για την ψυχική υγεία και εστιάζει στους κινδύνους των social media εξαιτίας της υπερβολικής πίεσης που ασκούν στους χρήστες.

Στο clip της Hulu βλέπουμε λοιπόν το διάσημο αυγό να μας συστήνεται «Γεια σας, είμαι το world_record_egg (ίσως να έχετε ακούσει για μένα)...Τελευταία έχω αρχίσει να σπάω». Σε αυτό το σημείο το αυγό σπάει τελείως αφού δεν άντεξε «την πίεση των social media» ενώ συμβουλεύει όσους αισθάνονται το ίδιο «να μιλήσουν με κάποιον» (ειδικό).