Τι θα γίνει με τις δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει τη διοργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση.
Οι Will Champion, Chris Martin και Guy Berryman των Coldplay στη σκηνή του Rose Bowl της Καλιφόρνιας, 30 Σεπτεμβρίου 2023. (AP Photo/Chris Pizzello)
Οι Will Champion, Chris Martin και Guy Berryman των Coldplay στη σκηνή του Rose Bowl της Καλιφόρνιας, 30 Σεπτεμβρίου 2023. (AP Photo/Chris Pizzello)
via Associated Press

Ανακοίνωση για τις δύο sold out συναυλίες των Coldplay, που έχουν προγραμματιστεί τον Ιούνιο του 2024, εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, η εταιρεία παραγωγής Hight Priority Promotions, μετά την απόφαση για αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ όλο το επόμενο έτος, εξαιτίας των ζητημάτων στατικότητας που έχουν προκύψει στο στέγαστρο Καλατράβα.

Η εταιρεία παραγωγής επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ» και ότι «η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων», προσθέτοντας: «Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος».

Όπως προκύπτει, η διεξαγωγή των συναυλιών της βρετανικής μπάντας που συμπεριέλαβε -για πρώτη φορά- την Ελλάδα στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας της World Tour Music Of The Spheres, είναι προς το παρόν αβέβαιη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Αγαπητοί οπαδοί των Coldplay,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση με τη διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις σχετικές με τη στατική εργασία του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι που εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να γίνουν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόησή σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!

Δημοφιλή