Το «House Of The Dragon» θα έχει και δεύτερη σεζόν

Το πρώτο επεισόδιο έχουν παρακολουθήσει μέχρι τώρα 20 εκατομμύρια θεατές μόνο στις ΗΠΑ.
House of the Dragon / twitter

Είναι επίσημο: το HBO ανανέωσε το πρίκουελ του Game Of Thrones «House Of The Dragon» για δεύτερη σεζόν.

Η απόφαση ανακοινώθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς, την οποία όπως έγινε γνωστό παρακολούθησαν την περασμένη Κυριακή 21 Αυγούστου, 10 εκατ. θεατές, αριθμός – ρεκόρ για το HBO, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που έχει κάνει πρεμιέρα στην ιστορία του δικτύου -περίπου στο ίδιο επίπεδο με την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Τις ημέρες που ακολούθησαν την πρεμιέρα, το νούμερο διπλασιάστηκε, καταγράφοντας μέχρι τώρα 20 εκατ. θεατές μόνο στις ΗΠΑ μέσα από πλατφόρμες on demand και στο HBO Max.

Δεν ήταν ωστόσο, μόνο η τηλεθέαση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και η θερμή υποδοχή τόσο από τους φαν του franchise GOT όσο και από τους κριτικούς.

«Είμαστε παραπάνω από υπερήφανοι για όσα έχει καταφέρει ολόκληρη η ομάδα του House of the Dragonμε την πρώτη σεζόν», δήλωσε η Φραντσέσκα Όρσι, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO. «Το εκπληκτικό καστ και το συνεργείο μας ανέλαβαν μια τεράστια πρόκληση και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, παραδίδοντας μία σειρά που έχει ήδη καθιερωθεί ως τηλεοπτική παραγωγή που πρέπει να δείτε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον συν-δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό Τζόρτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και τους συνδημιουργούς και showrunner Ράιαν Κόνταλ και Μιγκέλ Σαπότσνικ που μας οδήγησαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να δίνουμε πνοή στην επική ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν με τη δεύτερη σεζόν».

Δημοφιλή