Το καλοκαιρινό μπαζάρ της Μέριμνας για πολύ καλό σκοπό

Στις 9, 10 και 11 /7 στο Πολεμικό Μουσείο μας καλεί να ενισχύσουμε το έργο της η Εταιρεία για την Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και στο Θάνατο.
.
AnnaStills via Getty Images
.

Το καλοκαιρινό μπαζάρ της φέτος η Μέριμνα - Εταιρεία για την Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και στο Θάνατο - το διοργανώνει στο Πολεμικό Μουσείο. Στο ιστορικό κτήριο της οδού Ριζάρη, λοιπόν, στις 9, 10 και 11 Ιουλίου, οι Φίλοι της Μέριμνας θα περιμένουν όσους σπεύσουν για να προμηθευτούν ρούχα από το στοκ των μελών σε απίθανες τιμές.

Οπως αναφέρουν οι Φίλοι της Μέριμνας, με προτεραιότητα στη δημόσια ασφάλεια κι υγεία αλλά κι ευθύνη απέναντι στο κοινό, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Στο πλαίσιο αυτό θα εισέρχονται στο χώρο 30 άτομα.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Μέριμνας:

Το όραμα της Μέριμνας περιλαμβάνει:

(α) τη δωρεάν παροχή ποιοτικής φροντίδας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών και των γονιών, που είτε ζουν με μία απειλητική για τη ζωή ασθένεια, είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

(β) την ανάπτυξη υποστηρικτικών κοινοτήτων τόσο μέσω της ευαισθητοποίησης των πολιτών όσο και της εξειδικευμένης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης όσων παρέχουν υπηρεσίες στο παιδί και την οικογένειά του.

Οι στόχοι της Μέριμνας είναι:

(α) Η παροχή υπηρεσιών στο παιδί που πενθεί την απώλεια αγαπημένου προσώπου ή στο παιδί που πάσχει από απειλητική για τη ζωή ασθένεια, σε συνδυασμό με τη στήριξη των μελών της οικογένειάς του.

(β) Η εξειδικευμένη κατάρτιση επαγγελματιών ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών στη στήριξη παιδιών που βιώνουν εμπειρίες αρρώστιας, απώλειας ή θανάτου, καθώς και η επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας στην παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα.

(γ) Η ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τη ζωή, τη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.

(δ) Η έρευνα σε θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις της βαριάς αρρώστιας και του θανάτου στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.

Οι φίλοι της Μέριμνας
Οι φίλοι της Μέριμνας
Οι φίλοι της Μέριμνας
Πήγαινε στην αρχική σελίδα