Το λάθος στο νέο τατουάζ της Lady Gaga, το βίντεο στο Instagram και η τεκίλα

«Ήπια τόση πολλή τεκίλα και ξέχασα την πέμπτη γραμμή στο πεντάγραμμο».
Jordan Strauss/Invision/AP

Μετά την Αριάνα Γκράντε και το λάθος στο νέο της τατουάζ, ακολουθεί και η Lady Gaga, η οποία αποφάσισε να κάνει τατουάζ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία είχε ήδη 20 τατουάζ, πήγε για το 21ο στον -ειδικό σε σχεδιασμό τατουάζ- Γουίντερ Στόουν, όμως όταν τελείωσε, χρειάστηκε να κάνει μια μικρή διόρθωση. Οι θαυμαστές της εντόπισαν ένα λάθος στο σχέδιο που ήταν εμφανές.

Η Gaga ήθελε να αποτυπώσει με μελάνι στο μπράτσο της τέσσερις νότες οι οποίες σημαίνουν το όνομά της. Ωστόσο, αντί ο Στόουν να σχεδιάσει ολοκληρωμένο το πεντάγραμμο, σχεδίασε μόνο τέσσερις οριζόντιες γραμμές.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια ανήρτησε μια φωτογραφία με το τατουάζ στο Instagram, εξηγώντας με χιούμορ ότι ήπιε πολλή τεκίλα πριν και γι’αυτό συνέβη το λάθος. Τότε πρόσθεσε ακόμα μια γραμμή στο πεντάγραμμο.

«Αποφύγαμε τη μουσική κρίση», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία. «Τόση πολλή τεκίλα και ξέχασα την πέμπτη γραμμή στο πεντάγραμμο. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σε ένα βίντεο που ανήρτησε αρκετές ώρες μετά, η Gaga ζήτησε συγγνώμη στη μουσική βιομηχανία γενικά. Όταν ένας από τους θαυμαστές, έγραψε για το λάθος στο τατουάζ, εκείνη του απάντησε: «Αυτό συμβαίνει όταν πίνεις και κάνεις τατουάζ», απάντησε.

«Ως μαθήτρια μουσικής θεωρίας, μένω άναυδη με αυτό το λάθος, όμως ως κάποια που διασκεδάζει με τους φίλους και θαυμαστές της, αισθάνομαι ανακούφιση», γράφει η Gaga κάτω από το βίντεο.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.