Το «μυστήριο» του viral φορέματος της Lady Gaga από τα Golden Globes- Βγαίνει σε δημοπρασία από καθαρίστρια ξενοδοχείου

Η Lady Gaga το άφησε στο ξενοδοχείο μετά τα βραβεία. Υστερα, εξελίχθηκε μια περίπλοκη υπόθεση με την εμπλοκή ακόμη και της αστυνομίας.
Η Lady Gaga στα βραβεία Golden Globes 2019 στην Καλιφόρνια
Η Lady Gaga στα βραβεία Golden Globes 2019 στην Καλιφόρνια

Το φόρεμα Valentino της Lady Gaga στα φετινά βραβεία Golden Globes, που είχε κλέψει τις εντυπώσεις, βγαίνει σε δημοπρασία. Η υπόθεση, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλή.

Η τραγουδίστρια φέρεται να το άφησε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, όπου διέμενε, μετά το τέλος της βραδιάς των βραβείων, πριν από περίπου 11 μήνες.

Μια υπάλληλος του ξενοδοχείου το βρήκε την επόμενη μέρα και το μετέφερε στο τμήμα απωλεσθέντων. Εφόσον πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να το αναζητήσει κανείς, το ξενοδοχείο της το χάρισε και εκείνη αποφάσισε να το θέσει σε δημοπρασία.

Το θέμα, όμως, πήρε άλλη διάσταση όταν εκπρόσωποι του οίκου Valentino ζήτησαν να ακυρωθεί αμέσως η δημοπρασία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υποστήριξαν ότι το φόρεμα δεν ανήκει στο ξενοδοχείο, αλλά στον οίκο που το σχεδίασε και θα έπρεπε να είχε επιστραφεί σε αυτόν.

Η Lady Gaga είχε δηλώσει, άλλωστε, ότι δανείστηκε το φόρεμα από τον πασίγνωστο οίκο και δεν ήταν δικό της, κάτι που συνηθίζεται στις βραδιές απονομής.

Σε αυτήν την περίπτωση, το ρούχο θα έπρεπε να είχε επιστραφεί στον σχεδιαστή την επόμενη μέρα. Ωστόσο, κανείς δεν το έκανε αυτό και ο οίκος δήλωσε το φόρεμα ως «εξαφανισμένο», σύμφωνα με το TMZ.

Στην υπόθεση είχε ανάμειξη και η Αστυνομία του Beverly Hills, η οποία ανέλαβε να ερευνήσει αν επρόκειτο για «κλοπή». Η έρευνα έκλεισε αμέσως, καθώς η διαδικασία για την δημοπρασία κρίθηκε νόμιμη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της δημοπρασίας (Nate D. Sanders Auctions), το φόρεμα φιγουράρει πρώτο και συνοδεύεται από ένα σημείωμα από την υπάλληλο του ξενοδοχείου που το ανακάλυψε, με το οποίο εξηγεί πως βρέθηκε στην κατοχή της. Το γράμμα αυτό λειτουργεί και ως απόδειξη της αυθεντικότητας του φορέματος.

Η αρχική τιμή στην online δημοπρασία είναι 8.000 δολάρια, αλλά οι υπεύθυνοι υπολογίζουν ότι θα ανέβει κατά πολύ, εξαιτίας της «μοναδικότητας» του συγκεκριμένου κομματιού.

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα βραβεία Golden Globes τον Ιανουάριο του 2019 ήταν από τις πρώτες στην «λίστα» με τις πιο καλοντυμένες σταρ. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ενα Αστέρι Γεννιέται» έφερε στο κόκκινο χαλί «αέρα» παλιού Χόλιγουντ και μονοπώλησε το ενδιαφέρον των σόσιαλ μίντια με το γαλάζιο- λιλά, πριγκιπικό φόρεμά της.

Η Lady Gaga εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes.
Η Lady Gaga εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes.

Το είχε συνδυάσει με εκθαμβωτικά κοσμήματα από διαμάντια και για να διασχίσει το κόκκινο χαλί χρειάστηκε 2 βοηθούς να κρατούν την μακριά, μεταξένια ουρά του ρούχου.

(Με πληροφορίες από CNN, ΤΜΖ και Telegraph)