Ριάνα: Το περπάτημα σε slow motion με μπικίνι που μάγεψε το Instagram

Τι κι αν ο κόσμος ζητάει επίμονα νέα μουσική; Εκείνη ανεμίζει τα μαλλιά της σα να μην συμβαίνει τίποτα, σε ένα βίντεο που ξεχωρίζει.
Η Ριάνα στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της στη Νέα Υόρκη, 11 Οκτωβρίου 2019.
Roy Rochlin via Getty Images
Η Ριάνα στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της στη Νέα Υόρκη, 11 Οκτωβρίου 2019.

Η Ριάνα δείχνει πιο ανέμελη από ποτέ.

Ενώ οι φαν της περιμένουν με ανυπομονησία το νέο της άλμπουμ - το οποίο βρίσκεται καθ′ οδον σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά συνεχίζουν να μην βλέπουν τίποτα στον ορίζοντα - εκείνη δεν φαίνεται να αγχώνεται.

Φοράει το μαύρο της μπικίνι συνδυασμένο με ένα μακρύ και διάφανο κιμωνό, που σέρνεται μοιραία με το περπάτημά της και βολτάρει στον κήπο σαν μια επίγεια θεά.

Καπνίζει και περπατάει ξυπόλητη σαν να μη την νοιάζει τίποτα, σε ένα βίντεο με διάθεση «bad gal» και ταυτόχρονα πολύ chic και σέξι.

Δεν έχει συνοδεύσει το βίντεό της ούτε με λεζάντα, ούτε με τοποθεσία, αλλά φαίνεται πως βρίσκεται σε ένα τροπικό και ηλιόλουστο μέρος για διακοπές.

Η σταρ από τα Μπαρμπάντος της Καραϊβικής έχει στρέψει το ενδιαφέρον της, τον τελευταίο καιρό, στην δική της συλλογή εσωρούχων και προϊόντων ομορφιάς και στην αυτοβιογραφία της.

Φαίνεται πως η μόδα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της και η μουσική έρχεται πλέον σε δεύτερη μοίρα, όσο και αν οι θαυμαστές της ζητούν νέα τραγούδια.

Απολαύστε εδώ την ανάρτησή της στο Instagram: