Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Στις 12 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του στις 9 μ.μ. Το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9 το βράδυ.
PARIS_TAVITIAN

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο την Παρασκευή 12 Αυγούστου, με ελληνικά τραγούδια για το φεγγάρι, μουσική από αγαπημένες ταινίες του κινηματογράφου που άφησαν εποχή και γνωστές ξένες μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, στον προαύλιο χώρο του στις 9 μ.μ.

Πρόκειται για αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, μουσικούς υψηλής επαγγελματικής κατάρτισης, οι οποίοι έχουν φοιτήσει σε διάφορα ωδεία της χώρας και έχουν καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία μετά από εξετάσεις.

Παράλληλα, η Μπάντα συμμετέχει σε διεθνή φεστιβάλ ενώ ηγείται της παρέλασης των αποδήμων Ελλήνων που πραγματοποιείται στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Την μπάντα διευθύνει ο Επισμηναγός (ΜΣ) Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Έλενα Ορφανίδη και ο Άγγελος Μουσίκας.

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9 το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς χώρους και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου υπό το σεληνόφως του νυχτερινού αττικού ουρανού.

Το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου θα λειτουργεί τις ίδιες ώρες ενώ όποιος επιθυμεί να κάνει κράτηση μπορεί να τηλεφωνήσει στο 210 9000915.

Δημοφιλή