Το παλάτι «πατάει πόδι» στις απαιτήσεις της Μέγκαν: Θα υπάρξει ανακοίνωση και φωτογράφηση του μωρού

Το παλάτι «πατάει πόδι» στις απαιτήσεις της Μέγκαν: Θα υπάρξει ανακοίνωση και φωτογράφηση του μωρού
ASSOCIATED PRESS

Εν αναμονή της γέννησης του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, πολλοί έχουν αναρωτηθεί μήπως η δούκισσα έχει ήδη γεννήσει και δεν έχει γίνει ακόμα κάποια ανακοίνωση από το παλάτι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν όντως ανακοινώσει κάποια στιγμή πως θα κρατήσουν την γέννα μυστική και η Μέγκαν ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες δεν έχει κάνει καμία επίσημη έξοδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι κρύβουν το μωρό τους από τον κόσμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Harper’s Bazaar, το παλάτι του Μπάκιγχαμ θα ανακοινώσει όταν η Μέγκαν θα είναι έτοιμη να γεννήσει, όποτε δεν θα είμαστε τελείως στο σκοτάδι για το πότε θα φτάσει το μικρό πριγκιπόπουλο.

ASSOCIATED PRESS

Μάλιστα, το παλάτι πήρε θέση και για την παραδοσιακή φωτογράφηση που κάνουν, όταν γεννιέται ένα νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έξω από το νοσοκομείο St. Mary στο κεντρικό Λονδίνο. Αν και το ζευγάρι θα το παραλείψει αυτό, μερικές μέρες αργότερα θα γίνει μια φωτογράφηση στο παλάτι του Γουίντσορ με τους γονείς και το νεογέννητο.

Η είδηση ότι ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να ταξιδέψει στην στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα τροφοδότησαν περαιτέρω τις φήμες ότι το μωρό Σάσεξ έχει ήδη γεννηθεί. Ωστόσο, δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ για την βασιλική οικογένεια, τις διέψευσαν αμέσως στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο συντάκτης της ITV, Κρις Τσιπ, που ασχολείται με την βασιλική οικογένεια, διευκρίνισε στο Twitter ότι η γέννηση «ΔΕΝ κρατιέται μυστική» ενώ η Ρεμπέκα Ίνγκλις από την Daily Mail, πρόσθεσε ότι «# Το BabySussex δεν είναι κρυφά εδώ, είμαι σίγουρη για αυτό».