Το πρώτο παιδί τους περιμένουν η Μέγκαν και ο Χάρι

Το πριγκηπικό ζεύγος κατά την άφιξή του στο Σίδνεϊ την Δευτέρα, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.
Το πριγκηπικό ζεύγος κατά την άφιξή του στο Σίδνεϊ την Δευτέρα, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Οπως ανακοινώθηκε επισήμως το πρωί της Δευτέρας από το Παλάτι του Κένσιγκτον, η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι έγκυος και το πρώτο παιδί του ζευγαριού αναμένεται την Ανοιξη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «η Δούκισσα του Σάσσεξ περιμένει παιδί την Ανοιξη του 2019. Το πριγκηπικό ζεύγος εκτιμά ιδιαίτερα την υποστήριξη των ανθρώπων από όλο τον κόσμο την οποία δέχονται από την ημέρα του γάμου τους, τον Μάιο και είναι πολύ ευτυχείς που είναι σε θέση να μοιραστούν μαζί τους τα ευχάριστα νέα...»

«Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκηπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Δούκας και η Δούκισσα του Καίμπριτζ είναι ευτυχείς για το ζευγάρι και είχαν την ευκαιρία να τους δώσουν τα συγχαρητήριά τους από κόντα, στον γάμο της Παρασκευής...» τονίζεται στην ανακοίνωση. «Η κα. Ντόρια Ράγκλαντ είναι επίσης πολύ ευτυχής με τα θαυμάσια νέα και δεν βλέπει την ώρα να καλωσορίσει το πρώτο εγγόνι της...»

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού, η Δούκισσα του Σάσεξ, που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία με τον σύζυγό της, θα επισκεφτεί τα νησιά Φίτζι και Τόγκα, παρά την ύπαρξη του ιού Ζίκα, για τον οποίο «έχει λάβει ιατρικές συμβουλές».

Το ζεύγος συνεχάρη και η βρετανή πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, μέσω Twitter.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των ευχάριστων νέων, ο πρίγκηπας Χάρι και η σύζυγός του έφτασαν στο Σίδνεϊ, αρχίζοντας μία επίσκεψη 16 ημερών στην Αυστραλία και στον Νότιο Ειρηνικό. Είναι το πρώτο μεγάλο ταξίδι που κάνουν μετά τον γάμο τους - προηγήθηκε μία διήμερη επίσκεψη στην Ιρλανδία.