Το πρώτο τατουάζ που έκανε η Μαντόνα είναι για τα έξι παιδιά της

Το σχέδιο που αποτυπώθηκε στο εσωτερικό τμήμα του καρπού της Μαντόνα είναι τα αρχικά των έξι παιδιών της: “L R D M S E”.
Η Μαντόνα στα 57α ετήσια βραβεία Γκράμι στο Λος Αντζελες.
Lucy Nicholson / Reuters
Η Μαντόνα στα 57α ετήσια βραβεία Γκράμι στο Λος Αντζελες.

Η βασίλισσα της ποπ, που δεν είναι άλλη από την Μαντόνα, αποκάλυψε το πρώτο της τατουάζ στα social media προσφάτως. Σε μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram, η 62χρονη αειθαλής σταρ εμφανίζεται να επισκέπτεται το Shamrock Social Club στο Λος Αντζελες όπου της έκανε τατουάζ ο καλλιτέχνες East Iz.

Το σχέδιο που αποτύπωσε στο εσωτερικό τμήμα του καρπού της Μαντόνα είναι τα αρχικά των έξι παιδιών της: “L R D M S E”. Ο λόγος για την 24χρονη Λούρδη, τον 20χρονο Ρόκκο, τον 15χρονο Ντέιβιντ, την 14χρονη Μέρσι και τα 8χρονα δίδυμα Στέλλα και Εστέρ

«Βάζοντας μελάνι για Πρώτη Φορά», έγραψε η Μαντόνα στην συνοδευτική λεζάντα. («Inked for The Very First Time» σε σχέση με τους στίχους της επιτυχίας του 1984 «Like a Virgin»).

Η ανάρτηση εμφανίστηκε λιγότερο από δυο εβδομάδες μετά το βίντεο με την Μαντόνα - η οποία απαρνήθηκε το signature ξανθό της λουκ για ροζ απόχρωση στα μαλλιά της - να γιορτάζει το Thanksgiving με την οικογένεια στην Νέα Υόρκη.