Το streetwear δεν είναι μόνο μόδα. Είναι mindset που δεν υπακούει σε κανόνες

4
4

Το streetwear δεν έχει κανόνες. Δεν έχει έναν ορισμό. Το στυλ του ακολουθεί τη γλώσσα του δρόμου, που δεν υπακούει στις τάσεις των περιοδικών, δεν έχει standards. Όπως είχε πει ο Bobby Hundreds, ο δημιουργός του brand The Hundreds, το streetwear “δεν έχει να κάνει απλώς με ρούχα. Είναι ολόκληρη κουλτούρα, όχι απλώς ένα προϊόν”.

Πίσω του κρύβεται ένα ολόκληρο mindset, ένα pop culture, που καλύπτει τη μόδα, την τέχνη, τη μουσική, αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν από τη μονοτονία του mainstream. Δεν έχει να κάνει με ένα κομμάτι υφάσματος. Για τους ακολούθους του είναι τρόπος ζωής. Κάνουν ένα statement κατά της “κανονικότητας”. Έχει να κάνει με το πώς νιώθουν, πώς ζουν, τι ακούνε.

Το streetwear έχει περίπου 40 χρόνια ζωής. Εκφραστές ήταν και θα είναι όσοι δε συμβιβάζονται. Και σε αυτούς απευθύνεται και το ελληνικό brand Dangerous Minds, δίνοντας στο tribe των streetwears στην Ελλάδα όλα όσα χρειάζονται.

4
4

Εκτός από high premium κομμάτια μικρής διανομής από γνωστές εταιρίες, έχει και τη δική του συλλογή για κάθε “επικίνδυνο” ασυμβίβαστο μυαλό εκεί έξω.
Για καθένα που θέλει να διαφέρει από τους άλλους, που θέλει να ξεχωρίσει από τη μάζα.

Για καθένα που δεν φοβάται. Ερωτεύεται. Ζει έντονα.

Για καθένα που όπου και να βρεθεί σκέφτεται αυτόν ή αυτήν. Στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο κρεβάτι, στο παράθυρο, στην εξώπορτα, στον κήπο. Παντού και πάντα και χωρίς κανένα ενδοιασμό...he/she is “thinking of you”, όπως λέει και το μήνυμα της συλλογής των Dangerous Minds.

4
4

Σύμμαχος σε κάθε σκέψη θα είναι everyday clothes που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις άνετα, να νιώσεις όπως πραγματικά είσαι κάθε στιγμή της ημέρας χωρίς να φοβάσαι να εκφραστείς. Snob, sexy και ευφυής. Ό,τι και να είσαι, ακόμη και αν για κάποιους φαίνεσαι περίεργος και αντικοινωνικός, μέσα στα Dangerous Minds ρούχα θα νιώθεις ο εαυτός σου και γι’ αυτό θα του/της τραβήξεις την προσοχή. Γιατί είσαι εσύ.

Και ας φοράς hoodie, φαρδύ T-shirt και sneakers στο club, στη δουλειά, στη σχολή, οπουδήποτε.

4
4

Γιατί το streetwear θέλει πάνω από όλα να μας κάνει να νιώθουμε άνετα και αυθεντικοί.

Στη “Thinking of you” συλλογή θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ για όσους νιώθουν ότι δεν ταιριάζουν σε αυτόν τον κόσμο, ότι είναι εκτός ορίων και δεν θέλουν να περιορίζονται σε νόρμες.

Επομένως, άσε ελεύθερες τις σκέψεις σου και “get weird” στα Dangerous Minds ρούχα. Άλλωστε, όπως είχε πει ο Karl Lagerfeld “Το να είσαι trendy είναι ένα βήμα πριν από το να είσαι κακόγουστος”.

Ανακάλυψε τη συλλογή των Dangerous Minds εδώ.