Τουρίστας νομίζει ότι χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του ντουζ - Μετά κατάλαβε τι πραγματικά είναι

Τουρίστας νομίζει ότι χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του ντουζ - Μετά κατάλαβε τι πραγματικά είναι
Miyakun38 via Getty Images

Ένας Βρετανός τουρίστας αποφάσισε να κάνει ένα ταξιδάκι προς το Βιετνάμ, αλλά έφυγε έξαλλος. Ο Χάμις Κάρουθερς εκνευρίστηκε πολύ όταν συνειδητοποίησε πόσα μικρά τηλέφωνα μπάνιου χρησιμοποιούν οι άνθρωποι της χώρας για να πλυθούν και για αυτό εξέφρασε την οργή του σε ανάρτησή του στο Facebook. Όταν, όμως, έμαθε την πραγματική χρήση της συγκεκριμένης συσκευής, ίσως να ένιωσε κάπως αμήχανα.

«Λοιπόν, παιδιά, πήγα στο Ανόι για περίπου μια βδομάδα και το λάτρεψα. Το μοναδικό μου παράπονο ήταν τα ντουζ. Έπρεπε να κρατώ το κουμπί του τηλεφώνου για να πλυθώ, αλλά δεν έβγαζε πολύ νερό. Η κρύα θερμοκρασία του νερού δεν με ενόχλησε τόσο πολύ, αλλά γιατί είναι τόσο χαμηλή η πίεσή του; Πρέπει να γονατίσεις για να πλύνεις το κεφάλι σου. Οι Βιετναμέζοι δεν είναι δα και τόσο κοντοί. Πήγα σε δυο πανδοχεία και όλα έχουν το ίδιο στιλ μπάνιου. Ποια είναι η γνώμη σας για τα μπάνια των Βιετναμέζων;» γράφει η ανάρτησή του.

Με το που δημοσιεύτηκε, πληροφορήθηκε αμέσως ότι στη νοτιανατολική Ασία είναι σύνηθες να χρησιμοποιείται αυτή η συσκευή για τον καθαρισμό της επίμαχης περιοχής, ώστε να χρησιμοποιούν λιγότερο χαρτί υγείας. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο, μικρότερο από αυτό της μπανιέρας, που συνδέεται με το καζανάκι και αντλεί λιγότερο νερό από το σύνηθες.

Πολλοί χρήστες του Facebook αναρωτήθηκε αν κάνει πλάκα ή όντως είχε αυτή την απορία. Αλλά, όσοι επισκέπτονται για πρώτη φορά το Βιενάμ και άλλες γείτονες περιοχές, σίγουρα θα έχουν αυτή την απορία.

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε πάνω από 7.000 φορές, με αποτέλεσμα να γίνει viral. «Το χρησιμοποίησες λάθος, έπρεπε να πλύνεις τον κ*λο σου, όχι τα μαλλιά σου», έγραψε ένας.

Όπως και να ’χει, από τα ταξίδια αποκομίζει κανείς εμπειρίες. Και σίγουρα, ο Χάμις είχε μια από τις καλύτερες και πιο ανατρεπτικές.

Πηγή: HuffPost DΕ