Τρία απρόβλεπτα πορτρέτα της Κέιτ για τα 40 της από τον Πάολο Ροβέρσι

Αναδεικνύουν μεταξύ άλλων πολύτιμα κομμάτια της συλλογής της βασίλισσας Ελισάβετ και της Νταϊάνα.
Chris Jackson via Getty Images

Τρία νέα πορτρέτα της Κέιτ Μίντλετον από τον Ιταλό φωτογράφο μόδας Πάολο Ροβέρσι έδωσε στην δημοσιότητα το παλάτι του Κένσιγκτον με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 της χρόνων την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Οι λήψεις έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο στους Κήπους Kew στο Λονδίνο. Και οι τρεις εικόνες έχουν έντονο καλλιτεχνικό αποτύπωμα που απέχει ιδιαίτερα από τις κλασσικές στημένες φωτογραφίσεις του παλατιού.

Στην μια μία εικόνα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φορά ένα κατακόκκινο one shoulder φόρεμα συνδυάζοντάς το με διαμαντένια σκουλαρίκια από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στην δεύτερη, τραβηγμένη από το πλάι, αναδύει αιθέριες δονήσεις, επιδεικνύοντας το εμβληματικό δαχτυλίδι αρραβώνων από ζαφείρι και τα σκουλαρίκια από πέρλες, τα οποία ανήκαν στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τέλος, η τρίτη φωτογραφία απηχεί την φωτογράφιση της πεθεράς της το 1997 για το Vanity Fair. Και στα τρία πορτρέτα υπάρχει η σφραγίδα του οίκου μόδας Alexander McQueen.

Τα πορτρέτα θα παρουσιαστούν σε περιοχές όπως τα Μπερκσάιρ, Σεν Αντριους και Ανγκλέσεϊ, μέρη όπου έχει ζήσει η Κέιτ Μίντλετον. Το 2023 θα ενταχθούν στην μόνιμη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων.

ΠΗΓΗ: Popsugar