Τσίπρας για Πολάκη: Εγώ αποφάσισα την παραπομπή του και τον καθαίρεσα από τομεάρχη

Το πρώτο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Παύλο Πολάκη.
.
.
Eurokinissi

Το πρώτο του δημόσιο σχόλιο για το ζήτημα με τον Παύλο Πολάκη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι «αποφάσισα την παραπομπή και την καθαίρεση του Πολάκη από την θέση του τομεάρχη».

Μιλώντας στο τέταρτο συνέδριο που διοργανώνει το ygeiamou.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν θα έρθει στην διακυβέρνηση ούτε για να γκρεμίσει, ούτε για να εκδικηθεί, αλλά θα έρθει για να δημιουργήσει.

Σχολιάζοντας το ζήτημα με τον Παύλο Πολάκη υπογράμμισε: «Εγώ έχω τη δυνατότητα να κρίνω το μέτρο και το βαθμό της αξιολόγησης των πράξεων που εκθέτουν το κόμμα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει διαδικασίες και όργανα» τόνισε, προσθέτοντας ότι «έχω ευθύνη να προστατέψω το κόμμα μου αλλά να προχωρήσω προς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».

Συμπλήρωσε ότι δεν θα ασχοληθεί το όργανο του κόμματος με την παραπομπή. «Έχει ήδη αποφασιστεί από εμένα η παραπομπή του, σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε.

Ανέφερε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ένα ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα. Δεν παραπέμπει για διαφορετικές απόψεις π.χ. για τον εμβολιασμό. Αλλά είναι διαφορετικό να καταθέτει άλλο σχέδιο προεκλογικά. Πρόσθεσε ακόμη, ότι η θέση και στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που εκφράζεται από τον πρόεδρο και τα όργανα.

«Η ζημιά είναι ότι ασχολούμαστε με το θέμα Πολάκη επί 24-48 ώρες, αντί για τις προγραμματικές μας θέσεις», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι αύριο το κόμμα του παρουσιάζει το πρόγραμμα για το ζήτημα της στέγασης.

Πηγή: ΕΡΤ

Πήγαινε στην αρχική σελίδα