seriza

Διεγράφη μετά την νέα επίθεση κατά συνεργάτιδας του Αδωνι Γεωργιάδη – Ξέσπασε σε λυγμούς η Λινού.
«Σε όποιον δεν αρέσει να αποχωρήσει από το κόμμα», είπε ο Κασσελάκης σε Γεροβασίλη, Φάμελλο, Ραγκούση. Τι υποστήριξε μετά με ανάρτησή του.
«Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα αριστερό κόμμα με προβλήματα και παραδίδει πολύ περισσότερα προβλήματα χωρίς αριστερό κόμμα»
«Στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους», τονίζει η Μαρία Συρεγγέλα.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είχαν πλήρη γνώση όλοι μέσα στο κόμμα και στο γραφείο προέδρου και στην Πολιτική Γραμματεία για τα ζητήματα του κόμματος»
Τα μέλη κατηγορούν τον κ. Σπίρτζη για αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά και υποστηρίζουν ότι λειτουργεί με ατομική ατζέντα.
Η νίκη του Λαϊκού Μετώπου στη Γαλλία μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην προσπάθεια της συγκρότησης ενός ανάλογου πολιτικού σχηματισμού και στην Ελλάδα;
«Στα όργανα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε. Αν χρησιμοποιείτε, όμως, δημόσιες πλατφόρμες για να πηγαίνετε απέναντι στη γραμμή του κόμματος θα επιλαμβάνονται τα αρμόδια όργανα»
Το ελληνικό πολιτικό σύστημα σε κρίση Μέρος Γ΄