Τζίμ Κάρεϊ: Αποχωρεί από το Twitter με ένα καρτούν (βίντεο)

Με ένα καρτούν, αποφάσισε να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το Twitter, ο γνωστός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ.
via Associated Press

Ο Τζίμ Κάρεϊ κυκλοφόρησε το πρώτο του cartoon μετά από σαράντα χρόνια παρουσίας στον κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα μικρό απόσπασμα από αυτό, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και δήλωσε ότι θα εγκαταλείψει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως γνωστοποίησε, η έμπνευση αυτού του project προήλθε από έναν δικό του πίνακα, που έχει επίκεντρο έναν φαροφύλακα, ο οποίος στέκεται γυμνός, ενώ έχει ξεσπάσει καταιγίδα.

Το tweet με το καρτούν συνοδευόταν και από την εξής λεζάντα: «Αφήνω το Twitter. Εδώ είναι ένα καρτούν που έφτιαξα με τον φίλο μου Τζίμι Χέιγουόρντ. Βασίζεται σε έναν δικό μου πίνακα με έναν τρελό γέρο φαροφύλακα, που στέκεται γυμνός σε μία καταιγίδα, καλεί τους αγγέλους και ανάβει τη λάμπα του για να μας οδηγήσει σε μια ύπουλη νύχτα. Σας αγαπώ τόσο πολύ».

Έγινε γνωστός το 1990 με την τηλεοπτική σειρά «In Living Color». Οι πρώτοι του πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε μεγάλες παραγωγές έγιναν το 1994 με τις ταινίες «Ace Ventura: Ντετέκτιβ Ζώων», Η «Μάσκα» και «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος».

Το 1997 πρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Ο Ψευταράς» για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α′ ανδρικού ρόλου. Αργότερα πρωταγωνίστησε στις καλλιτεχνικές επιτυχίες «Ζωντανή Μετάδοση: The Truman Show» και «Άνθρωπος στο Φεγγάρι», κερδίζοντας δύο Χρυσές Σφαίρες Α′ ανδρικού ρόλου.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα