Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Άνιστον μαζί σε κωμωδία

Πόλεμος προσφορών από στούντιο και πλατφόρμες για την ταινία, που κατέληξε με νίκη της Amazon.
Οι δύο διάσημες πρωταγωνίστριες στην τελετή απονομής των Βραβείων SAG, 25 Ιανουαρίου 2015, στο Λος Άντζελες. (Photo by Christopher Polk/WireImage)
Οι δύο διάσημες πρωταγωνίστριες στην τελετή απονομής των Βραβείων SAG, 25 Ιανουαρίου 2015, στο Λος Άντζελες. (Photo by Christopher Polk/WireImage)
Christopher Polk via Getty Images

Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Άνιστον θα συναντηθούν στη μεγάλη οθόνη. Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε η πλοκή, αυτό που έχει γίνει ωστόσο γνωστό είναι ότι πρόκειται για κωμωδία, η ιστορία της οποίας βασίζεται στην ανταλλαγή σωμάτων. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Μαξ Μπέρμπακοου (του «Palm Springs» με τον Άντι Σάμπεργκ), ενώ στην παραγωγή εμπλέκεται και η εταιρεία της Μάργκοτ Ρόμπι LuckyChap Entertainment.

Διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι πρόσφατες -αιφνιδιαστικές, εν τέλει- επιτυχίες του «Ticket to Paradise» που επανένωσε τη Τζούλια Ρόμπερτς με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και το «The Lost City» με πρωταγωνιστές τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, έδειξαν ότι υπάρχει ζήτηση για κωμωδίες με σταρ, σε μια εποχή που κατά τα άλλα, το είδος δυσκολεύεται εμπορικά. Οι δύο ταινίες συγκέντρωσαν στο παγκόσμιο box office περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια έκαστη.

H «συνάντηση κορυφής» Ρόμπερτς - Άνιστον προκάλεσε πόλεμο προσφορών από στούντιο και streamers, με τελικό νικητή την Amazon.

Με πληροφορίες από Deadline

Δημοφιλή