Τζόνι Ντεπ: Eτοιμάζεται για πασαρέλα στο σόου της Ριάνα

Τί άλλο θα κάνει πια αυτός ο Τζόνι.
Noam Galai via Getty Images

Συνεργασία-έκπληξη με τη Ριάνα σκαρώνει Ο Τζόνι Ντεπ. Συγκεκριμένα, ο 59χρονος αναμένεται να περπατήσει με δημιουργίες της Ριάνα σε συνεργασία με την επωνυμία Fenty στο «Savage X Fenty vol 4 show».

Ενώ αρκετές διασημότητες έχουν περπατήσει για τη Ριάνα στο παρελθόν, όπως η Σίντι Κρόφορντ και η Έρικα Μπαντού, ο Ντεπ θα γράψει ιστορία ως ο πρώτος άνδρας που θα συμμετάσχει σε ένα τέτοιο σόου.

Η μακρά λίστα με τα αστέρια που θα εμφανιστούν με κομμάτια της συλλογής Savage X Fenty περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων την Κάρα Ντελεβίν και την Ιρίνα Σάικ.

Μετά την δικαστική απόφαση στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης του Ντεπ από την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ο Ντεπ δεν έχει πάψει να κλείνει νέες συμφωνίες. Τον Αύγουστο, μια πηγή κοντά στον Ντεπ επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είχε εξασφαλίσει μια επταψήφια συμφωνία με τον οίκο μόδας Dior για να αποτελέσει το πρόσωπο του νέου αρώματος της επωνυμίας, ενώ την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στα βραβεία MTV Video Music Awards 2022 ως ο άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι. Μάλιστε ο Ντεπ, σε αυτή του την εμφάνιση, αστειεύτηκε λέγοντας ότι «χρειαζόταν τη δουλειά».

Πηγή: Foxnews

Πήγαινε στην αρχική σελίδα