Τζόρτζια: Νηπιαγωγοί διώκονται για την κακοποίηση ενός αγοριού 3 ετών

Χαστούκισαν, γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, κλότσησαν και έσερναν το παιδί στο πάτωμα.
.
.
Twitter

Δύο νηπιαγωγοί του παιδικού σταθμού Κλάρκσον Φέρστ Μπάπτιστ στη Τζόρτζια διώκονται για την κακοποίηση ενος αγοριού 3 ετών. Από υλικό που καταγράψαν οι κάμερες ασφαλείας προέκυψε ότι θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς υπήρξαν κι άλλα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Το αστυνομικό τμήμα του Κλάρκτσον εξέδωσε εντάλματα σύλληψης την Παρασκευή (29/7) για την Μπερνέτα Γκλόβερ και την Οτόμν Κόνει οι οποίες διώκονται για κακοποίηση παιδιού σε πρώτο βαθμό.

Από την πλευρά της η μητέρα του αγοριού, Κριστίν Κολλίερ, ανέφερε ότι ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι με το ένα παπούτσι του να λείπει, είχε τσαλακωμένα και λερωμένα ρούχα, ενώ ήταν εμφανώς ταραγμένος και δεν σταματούσε να κλαίει. «Αυτή τη μέρα, ήταν πολύ, πολύ αναστατωμένος. Του έλειπε ένα παπούτσι, ήταν πολύ ατημέλητος», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού στο CBS46 News.

Τότε, παρατήρησε ότι εκτός των άλλων, το παιδί έφερε και μώλωπες σε όλο το σώμα του, οπότε την επόμενη μέρα πήγε στο νηπιαγωγείο και ζήτησε να δει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, με τα ντοκουμέντα να την σοκάρουν.

«Άρπαξε τον γιο μου και άρχισε να τον χτυπά, υποθέτω για να τον κάνει να καθίσει»

Η Κολλίερ μίλησε στο Fox News για την κακοποίηση του γιου της και ανέφερε ότι δύο δασκάλες τον χτύπησαν άγρια, ενώ σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες, φαίνεται να κακοποιούν ταυτόχρονα κι άλλα παιδιά, αν και μέχρι στιγμής άλλοι γονείς δεν έχουν απευθυνθεί στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα και έχει επιβεβαιώσει η Αστυνομία της Τζόρτζια, δύο νηπιαγωγοί χαστούκισαν, γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, κλότσησαν και έσερναν το τρίχρονο παιδί στο πάτωμα.

.
.
google map


«Μια από τις νηπιαγωγούς αρπάζει τον γιο μου και αρχίζει να τον χτυπά, υποθέτω για να τον κάνει να καθίσει», είπε η μητέρα και πρόσθεσε πως «το προσωπικό γρονθοκόπησε το παιδί μου στο πρόσωπο, το έπιασε από τα μαλλιά και το έσερνε σαν σκυλί. Την είδα να τον αρπάζει από τα μαλλιά, να τον χτυπά στον τοίχο και στο πρόσωπο».

Σε ένα από τα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και διέρρευσε στον Τύπο, φαίνεται η μία από αυτές να πατάει τα δάχτυλα ενός κοριτσιού που ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ ταυτόχρονα εκείνη χτυπάει ένα αγοράκι για να καθίσει στο πάτωμα.

Δημοφιλή