Βέροια- αυτόπτης μάρτυρας: «Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της»

«Προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά».
.
.
Eurokinissi

«Είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια» είπε στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας του φονικού στο Μακροχώρι Βέροιας, ο οποίος προσπάθησε να γλιτώσει το παιδί από τα χέρια της ίδιας του της μάνας.

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» περιγράφει ο ίδιος.

Σύμφωνα με το Thesstoday υπάρχουν πληροφορίες πως η 37χρονη πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και από μια μορφή σοβαρής ψυχικής νόσου. Πολύ πρόσφατα διορίστηκε ως μόνιμη εργαζόμενη σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετακόμισε στην Ημαθία με άδεια ανατροφής τέκνου.

Η γυναίκα είχε άλλα δύο κοριτσάκια, 6 και 7 ετών, από τον πρώτο της σύζυγο. Μάλιστα, φέρονται να ήταν μπροστά και τα δύο τη στιγμή που εκείνη χτύπησε μέχρι θανάτου το βρέφος.

Σύμφωνα με το veriotis.gr, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης στο νοσοκομείο, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών.Το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση.

Η ίδια φέρεται να ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 που 21 παιδιά σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με το ThessToday, πηγές λένε ότι η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Δημοφιλή