Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή ο 53χρονος ενώ συνεχίζεται η έρευνα

Με τα στοιχεία σε βάρος του να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Τους ισχυρισμούς του στον ανακριτή αναμένεται να αναπτύξει την σήμερα ο 53χρονος, τον οποίο συνέλαβαν τα στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφαλείας ανηλίκων και τον κατηγορούν ότι βίαζε, βιντεοσκοπούσε και εξέδιδε ένα δωδεκάχρονο κορίτσι, στον Κολωνό.

Την ίδια ώρα, τα εξειδικευμένα στελέχη στα εγκληματολογικά εργαστήρια προσπαθούν να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες για τους άνδρες, στους οποίους έκλεινε τα ραντεβού για να βιάζουν και εκείνοι την ανήλικη κοπέλα.

Από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κατηγορουμένου οι αστυνομικοί ίδιοι έχουν διαπιστώσει ότι είχε λάβει περισσότερες από 200 κλήσεις, αλλά αυτό που θέλουν να μάθουν είναι πόσοι και ποιοι συνευρέθηκαν με το παιδί έναντι αμοιβής.

Η υπόθεση ξεκίνησε να αποκαλύπτεται στα τέλη του περασμένου Αυγούστου όταν το παιδί φιλοξενήθηκε στην Λευκάδα, προκειμένου να περάσει τις διακοπές του. Πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια παρατήρησε ότι η ανήλικη περνούσε πολλές ώρες στο κινητό τηλέφωνό της, ενώ προσπαθούσε να αποκρύψει το περιεχόμενο της συσκευής. Κάποια στιγμή κατάφερε να πάρει στα χέρια του το τηλέφωνο και να δει δεδομένα, τα οποία τον έκανε να καταλάβει την φρίκη που περνούσε το κορίτσι. Ενημέρωσε άμεσα την μητέρα της και εκείνη τις αρχές.

Ακολούθησε έρευνα από τα στελέχη του τμήματος ανηλίκων στα κινητά τηλέφωνα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κατάστημα και τις κινήσεις του κατηγορουμένου. Όταν συγκέντρωσα όλα τα δεδομένα, υπέβαλαν την δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 53χρονου αλλά και ενός 43χρονου, που φέρεται ότι έναντι αμοιβής συνευρέθηκαν με τη δωδεκάχρονη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 53 χρόνος την πρώτη φορά απείλησε με όπλο το ανήλικο παιδί, προκειμένου να τον βιάσει, ενώ στη συνέχεια απειλούσε ότι θα προκαλέσει κακό και σε εκείνη και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της, για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, αλλά και να ζητούσε από το κορίτσι βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο, για να τη «διαφημίζει» σε σελίδα, που είχε δημιουργήσει με ψεύτικα στοιχεία.

Η ανήλικη φέρεται να συνευρέθηκε με τουλάχιστον δέκα άνδρες από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο.

Ο κατηγορούμενος -σύμφωνα με πληροφορίες- αρνείται τις κατηγορίες, κάνει λόγο για σκευωρία και επιμένει ότι υπάρχει σχέδιο από την οικογένεια τής καταγγέλλουσας, για να εξασφαλίσουν χρήματα.

Αστυνομικές πηγές, όμως, ανέφεραν στη HuffPost ότι τα στοιχεία σε βάρος του είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά, για αυτό άλλωστε και ο εισαγγελέας εξέδωσε τα εντάλματα σύλληψης.

Δημοφιλή