ΔΙΕΘΝΕΣ
20/01/2020 12:34 EET

Βραβεία SAG: Το τρυφερό τετ -α-τετ μεταξύ Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ που τρέλανε το διαδίκτυο

Για άλλη μια φορά, η συνάντηση Άνιστον - Πιτ έγινε το επίκεντρο της προσοχής και το twitter πήρε «φωτιά».

HuffPost

Τα Βραβεία SAG (Screen Actors Guild Awards), τα βραβεία του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, αλλά όλοι ασχολήθηκαν με την συνάντηση Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον.

Και οι δύο ηθοποιοί κέρδισαν βραβείο, ο Πιτ το Βραβείο Β Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στην Αμερική» και η Άνιστον για το «The Morning Show».

Ποιός ασχολείται, όμως με τα βραβεία, όταν έχουμε να σχολιάσουμε με την τρυφερή αγκαλιά που έδωσαν οι δυο τους στα backstages. Παντρεμένοι ήταν οι άνθρωποι και, μετά από 15 χρόνια χωρισμού, μια επανασύνδεση θα ήταν λογική.

Getty Editorial
HuffPost

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον Πιτ να δίνει την αμέριστη προσοχή του στην Άνιστον την ώρα που παρέλαβε το βραβείο της στην σκηνή. 

Στην σκηνή ανέβηκε και ο Μπραντ Πιτ για να παραλάβει το βραβείο του για «Κάποτε στην Αμερική», όπου, για άλλη μία φορά, έδωσε έναν λόγο που ξεσήκωσε το κοινό.

«Πρέπει να το προσθέσω αυτό στο προφίλ μου στο Τinder (και έδειξε το βραβείο). Ο χαρακτήρας μου στην ταινία ήταν ένας άνδρας που ”κάνει κεφάλι”, βγάζει την μπλούζα του και δεν τα πάει καλά με την γυναίκα του», είπε ο Πιτ και η κάμερα φυσικά έδειξε την Άνιστον.

Ας πούμε, ότι η έκφρασή της τα λέει όλα. 

Το twitter φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη την καλύτερη στιγμή της βραδιάς και οι αστείες ατάκες άφησαν ιστορία το χθεσινό βράδυ.

«Εγώ: Ο Μπραντ και η Τζεν είναι ενήλικες και μπορούν να είναι φίλοι χωρίς να φρικάρουμε κάθε φορά που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Επίσης εγώ: Τους αποκαλούμε Μπράνιστον ή Άνιπιτ;» 

 

 «Παιδιά ο Μπραντ και η Τζεν ήταν μαζί χρόνια πριν, σταματήστε πια. Και πείτε μου που πρέπει να το κάνω τατουάζ».

 «Ψυχαναλύτρια: Τι σε φέρνει εδώ;

Εγώ: *δείχνω την φωτογραφία του Μπραντ Πιτ να κρατάει το χέρι της Άνιστον*»

 «Το reunion που όλοι περιμέναμε επιτέλους συνέβη»

 «Τζεν και Μπραντ δεν το περίμενα αυτό να συμβεί»

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2000- 2005 και μέχρι πρόσφατα έκαναν μεγάλη προσπάθεια να αποφεύγουν ο ένας τον άλλον στο κόκκινο χαλί. Σύμφωνα με τους ίδιους, όμως, έχουν καλές σχέσεις και τελευταία φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά.

 πηγή: HuffPost Uk