Χρυσές Σφαίρες: Ο Μπραντ Πιτ αστειεύτηκε για την ερωτική του ζωή και η Τζένιφερ Άνιστον τον αποθέωσε

Η 50χρονη ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Πιτ την περίοδο 2000-2005.

Μπορεί να έχουν χωρίσει από το 2005, ωστόσο η σχέση μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον παραμένει εξαιρετική. Μάλιστα, μοιράζονται και την ίδια αίσθηση του χιούμορ.

Ο Μπραντ Πιτ, 56 ετών, παρευρέθηκε στην σκηνή των Χρυσών Σφαιρών για να παραλάβει το βραβείο Β′ Ανδρικού Ρόλου για την συμμετοχή του στην ταινία «Κάποτε στο...Χόλιγουντ».

Ο ηθοποιός όχι μόνο παρέλαβε το βραβείο αλλά αστειεύτηκε κιόλας για την ερωτική του ζωή κάνοντας το πλήθος να ξεσπάσει σε γέλια.

«Ήθελα να φέρω την μαμά μου, αλλά δεν μπορούσα γιατί όποια κάθεται δίπλα μου λένε ότι βγαίνω μαζί της. Και αυτό θα ήταν πολύ αμήχανο».

Η κάμερα γρήγορα εντόπισε την Άνισον στο πλήθος η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

Και οι δύο πρώην βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων και ο Πιτ ερωτήθηκε μάλιστα για την συνάντησή του με την Άνιστον μετά από τόσο καιρό.

«Θα συναντήσω την Τζεν, ναι, είναι μια καλή μου φίλη. Καταλαβαίνω ότι είναι το δεύτερο πιο σημαντικό reunion της χρονιάς», είπε αναφερόμενος στο πρώτο post που έκανε η Άνιστον στο Instagram με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια».

Οι Χρυσές Σφαίρες έγιναν για 77η φορά και αποτέλεσαν την έναρξη της σεζόν του Χόλιγουντ. Μια σειρά από A-listers περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και άλλες εντυπωσίασαν με το ντύσιμό τους και άλλες..απογοήτευσαν.

πηγή: people