Βρετανίδα σκότωσε και έφαγε το χάμστερ της κόρης της

Η δικαστής της επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και της απαγόρευσε να έχει κατοικίδιο για 15 χρόνια.
.
.
RSPCA

Μια Βρετανίδα που ισχυρίζεται ότι ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών επειδή σκότωσε και έφαγε το χάμστερ της κόρης της

Η πράξη της Έμα Πάρκερ, 39 ετών, χαρακτηρίστηκε από τον δικαστή ως «απεχθής».

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Facebook τον Μάιο του 2022 δείχνουν την Πάρκερ να σκοτώνει το κατοικίδιο της κόρης της, τον Mr. Nibbles, ενώ στο βάθος ακούγονται γέλια.

«Τα δύο βίντεο που εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την κατηγορούμενη με ένα χάμστερ στο χέρι», είπε ο εισαγγελέας Γκόρντον Χολτ στο δικαστήριο στο Λίνκολνσαϊρ της Βρετανίας, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, αναφέρει η New York Post.

«Η κατηγορούμενη κρατά τον Mr. Nibbles στο ένα χέρι και ένα μαχαίρι στο άλλο χέρι», συνέχισε. «Παίρνει το μαχαίρι και το μπήγει στο χάμστερ από τη μία πλευρά ως την άλλη. Στο βάθος ακούγεται κάποιος να γελάει και να λέει ”Είσαι ένα άρρωστο κάθαρμα», ισχυρίστηκε ο Χολτ.

Η Πάρκερ ομολόγησε ότι σκότωσε και έφαγε το χάμστερ αλλά ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι το βοήθησε να πεθάνει αφού το είχε δαγκώσει πρώτα ένα από τα σκυλιά της.

Ο δικαστής Τζέιμς Χάουζ είπε ότι η Πάρκερ ότι έκοψε το χάμστερ στη μέση όσο ήταν ακόμα ζωντανό προτού «φάει τα κομμάτια τεμαχισμένου χάμστερ».

Είπε ότι ήταν «αποκρουστικό» το γεγονός ότι ασκήθηκε βία σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο.

Σύμφωνα με τη Mirror, μια κτηνίατρος κατέθεσε ότι παρακολούθησε το βίντεο και δεν είχε ακούσει ποτέ στα 27 χρόνια της καριέρας της ένα χάμστερ να τσιρίζει όπως εκείνο.

Μόλις τα βίντεο ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας χρήστης κατήγγειλε το περιστατικό στη φιλανθρωπική οργάνωση RSPC, η οποία με τη σειρά της οδηγήθηκε στις αρχές, που ξεκίνησαν την έρευνα.

Το δικαστήριο είπε ότι η Πάρκερ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ εκείνη αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα των ανθρώπων που τράβηξαν το βίντεο, εξηγώντας ότι «Δεν είναι ωραίοι άνθρωποι».

Η δικαστής της επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και της απαγόρευσε να έχει κατοικίδιο για 15 χρόνια.

Μετά την ετυμηγορία, ο επιθεωρητής της RSPCA Άντι Μπόστοκ είπε στο BBC: «Συμμεριζόμαστε την αποστροφή των πολιτών για αυτό το φρικτό περιστατικό και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομία για την υποστήριξή της σε αυτήν την έρευνα».

Δημοφιλή