Βρετανός έκανε τατουάζ γραμμωμένους κοιλιακούς γιατί μισεί τη γυμναστική

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και γελοίο ταυτόχρονα.
.
.
Instagram

Σε μια προσπάθεια να αποκτήσει έγκαιρα γραμμωμένους κοιλιακούς για τις καλοκαιρινές διακοπές, ένας άντρας που μισεί να πηγαίνει στο γυμναστήριοέκανε στον εαυτό του ένα υπερρεαλιστικό τατουάζ six pack.

Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική καλλιτέχνης τατουάζ Ντιν Γούνθερ μοιράστηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα από τα πιο αστεία έργα του.

Σε φωτογραφίες και αποσπάσματα που δημοσίευσε στα κανάλια του στο Instagram και στο Tik Tok, περιέγραψε λεπτομερώς την ιστορία ενός νεαρού άνδρα που αγωνιζόταν να αποκτήσει τονισμένους κοιλιακούς στο γυμναστήριο, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Στο τέλος, πήγε στο κατάστημα τατουάζ του Γούνθερ στο Μάντσεστερ για μια έξυπνη εναλλακτική.

«Είχα δει πολύ κακές απόπειρες σε τέτοια τατουάζ στο παρελθόν. Επειδή ειδικεύομαι στον έγχρωμο ρεαλισμό, ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία», είπε ο Γούνθερ . «Νόμιζα ότι θα ήταν αστείο», είπε στη Sun.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και γελοίο ταυτόχρονα. Η τονισμένη, μαυρισμένη κοιλιά φαίνεται ρεαλιστική, αλλά μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν είναι αληθινή από ένα χιλιόμετρο μακριά. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή στην παραλία.

Popular in the Community