Βρετανός μάζεψε τόσα κλεμμένα ποδήλατα στον κήπο του, που φαίνονται από το Google Earth

Η αυλή του που είναι γεμάτη ποδήλατα ήταν τόσο βρόμικη που είχε γίνει χώρος αναπαραγωγής αρουραίων.
.
.
Google Earth

Οι αρχές του Οξφορντσάιρ στη Αγγλία ερευνούν έναν άνδρα γιατί στην αυλή του σπιτιού του έχει περισσότερα από 500 ποδήλατα. Είναι τόσα πολλά που μπορεί να τα δει κανείς ακόμα και από το Google Earth.

Ο 54χρονος άνδρας συνελήφθη νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν γείτονές του άρχισαν να παραπονιούνται ότι η αυλή του που είναι γεμάτη ποδήλατα ήταν τόσο βρόμικη που είχε γίνει χώρος αναπαραγωγής αρουραίων.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του περίμεναν να βρουν μερικά ποδήλατα και όχι σχεδόν 500 στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Η σωρός ποδηλάτων αυξανόταν με σταθερό ρυθμό για πάνω από πέντε χρόνια και τώρα έχει γίνει τόση μεγάλη που μπορεί να τη δεις στις δορυφορικές εικόνες του Google Earth.

«Μεγάλος αριθμός ποδηλάτων, που πιστεύεται ότι είναι κλεμμένα, ανασύρθηκε από την αυλή. Οι αστυνομικοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία ταυτοποίησης της ιδιοκτησίας αυτών των ποδηλάτων», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στους δημοσιογράφους.

Καθώς η είδηση ​​του γιγαντιαίου σωρού ποδηλάτων έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί αναρωτιούνται πώς ο 54χρονος θα μπορούσε να μαζέψει τόσα ποδήλατα χωρίς να κινήσει υποψίες από τους γείτονες, ενώ κάποιοι αστειεύτηκαν ότι ο άνδρας πρέπει να έχει περίπου 200 παιδιά για να χρειαστεί τόσα ποδήλατα.

«Δεν το θεώρησαν παράξενο οι γείτονες…;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

Ωστόσο, η Daily Mail μίλησε με έναν από τους γείτονες του άνδρα, ο οποίος είπε ότι είχε καταγγείλει το θέμα εδώ και χρόνια, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα γι ’αυτό. Προφανώς, τα ποδήλατα μεταφέρονται στο ακίνητο από το φορτηγό για χρόνια, τόσο τη νύχτα όσο και την ημέρα.

«Έκανα την πρώτη καταγγελία γιατί ο αριθμός των ποδηλάτων ήταν απλώς γελοίος. Πρέπει έχει τουλάχιστον 500. Όταν μίλησα μαζί του είπε ότι θα σταλούν στην Αφρική για άπορα παιδιά, αλλά, όπως μπορείτε να δείτε, δεν πήγαν ποτέ στην Αφρική», είπε η είπε η 53χρονη Κόλιν Μπάτλερ.

Η Μπάτλερ πρόσθεσε ότι πριν από μερικά χρόνια, σχεδόν 170 ποδήλατα αφαιρέθηκαν από την αυλή του, πριν επιστραφούν λίγο αργότερα.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, για λόγους απορρήτου, φαίνεται ότι αφέθηκε ελεύθερος, αλλά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν τα ποδήλατα είναι κλεμμένα, όπως αρχικά πίστευαν, ή αν ο άνδρας απλώς τα αποθησαύρισε.