Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο Isla Brown Corinthia

Το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους

Δυναμικά κινείται η Brown Hotels στην ελληνική φιλοξενία. Η εταιρεία από το Ισραήλ, άνοιξε και το Isla Brown Corinthia, στους Αγίους Θεοδώρους, το οποίο διαθέτει 166 πολυτελή δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια και σπα, γυμναστήριο, μπαρ κάτω από τον έναστρο ουρανό, παιδικό πάρκο και υποδομές για θαλάσσια σπορ, δημιουργώντας μια νέα πρόταση φιλοξενίας υψηλής αισθητικής, με προσεγμένη αλλά και προσιτή πολυτέλεια.

Μπροστά στο ξενοδοχείο υπάρχει παραλία με βότσαλο, ενώ η εντυπωσιακή ταράτσα των 550 τ.μ. μοιάζει να αιωρείται.

.
.
Brown Hotels

Το κτήριο ξεχωριστής αισθητικής υπογράφει η Elastic Architects. Η βραβευμένη αρχιτεκτονική ομάδα αποκατέστησε το προϋπάρχον κτήριο και του έδωσε νέα ζωή, παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία του τόπου, το υδάτινο και το γήινο στοιχείο, αλλά και με δημιουργικότητα που περιέχει σε ισόρροπες αναλογίες λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και ομορφιά.

Το Isla Brown Corinthia διαθέτει και συνεδριακό χώρο 550 τ.μ. Μάλιστα το πρώτο συνέδριο που φιλοξενήθηκαν, ήταν το 1ο Ελληνοϊσραηλινό συνέδριο Calcalist, με θέματα από την αγορά ακινήτων, τον τουρισμό, τις επενδύσεις, την καινοτομία και την οικονομία.

.
.
Brown Hotels

Η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει σύντομα ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και νέα resorts σε Χαλκίδα, και Ερέτρια. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης.