Ξέσπασμα ρατσισμού: Βίντεο την κατέγραψε να λέει «δεν είσαι στο σωστό χρώμα» - Η τιμωρία δεν άργησε

Της επιτέθηκε λεκτικά στο ίδιο της το σπίτι.
Εικόνα από το βίντεο
Εικόνα από το βίντεο
Facebook

Μια γυναίκα στην Βιρτζίνια που έκανε ρατσιστικά σχόλια προς μια έγχρωμη γειτόνισσά της, απολύθηκε μετά το εν λόγω περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας The Progress-Index.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δείχνει την έντονη προφορική διαμάχη μεταξύ τους και την γυναίκα που απολύθηκε, μπροστά στο σπίτι της γειτόνισσας, να της λέει ότι «δεν είσαι στο σωστό χρώμα».

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα όπου και δημοσιεύτηκε η είδηση, η αιτία της αντιπαράθεσης είναι άγνωστη. Ωστόσο, η γυναίκα, θύμα των ρατσιστικού λόγου, Λακιέτα Γκουντ, είπε στην Daily Mail ότι ξεκίνησε από ένα ζήτημα μεταξύ των παιδιών τους.

«Νιώθω σαν φυλακισμένη στο σπίτι μου», είπε η Γκουντ, στην Daily Mail. «Με έχει αποκαλέσει πολλά ονόματα στο παρελθόν, αλλά το να την ακούσω να μου μιλάει με τέτοιους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, με συγκλόνισε πραγματικά.»

Η γυναίκα εργαζόταν στο Chesterfield Food Bank, αλλά μετά το περιστατικό απολύθηκε από τη δουλειά της, αναφέρει η εφημερίδα. Η Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Κιμ Χιλ, δήλωσε «εμείς, εδώ στο CFB, είμαστε απογοητευμένοι από αυτήν την συμπεριφορά καθώς έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις αξίες και τις πεποιθήσεις μας, γι′ αυτό απολύσαμε την υπάλληλο».

Πηγή: INSIDER