Γυναίκα που κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον εραστή της, χτύπησε το δικηγόρο της μέσα στο δικαστήριο

Παρά το γεγονός ότι της είχαν βάλει χειροπέδες, φαίνεται να κατάφερε να χτυπήσει με τον αγκώνα της τον δικηγόρο στο κεφάλι.
.
.
Youtube

Μια γυναίκα που φέρεται να αποκεφάλισε τον εραστή της και έβαλε το κομμένο του κεφάλι και τα γεννητικά του όργανα σε έναν κουβά κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού με ναρκωτικά, επιτέθηκε στον δικηγόρο της στην αίθουσα δικαστηρίου.

Οι εικόνες έδειξαν ότι η Τέιλορ Σαμπούσινες, 25 ετών, επιτέθηκε στον δικηγόρο της Κουίν Τζόλι γύρω στις 8.48 π.μ. στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Μπράουν στο Γκρίνμπεϋ του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Η 25χρονη κατηγορείται ότι τον Φεβρουάριο του 2022 δολοφόνησε τον Σάντ Θίριον, 25 ετών. Σύμφωνα με το δικαστήριο κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού, αφού η ίδια η μητέρα του θύματος, ανακάλυψε το κομμένο κεφάλι του γιου της μέσα σε έναν κουβά, καλυμμένο με πετσέτα, στο σπίτι της.

Παρά το γεγονός ότι της είχαν βάλει χειροπέδες, φαίνεται να κατάφερε να χτυπήσει με τον αγκώνα της τον δικηγόρο στο κεφάλι.

.
.
Green Bay Police

Βίντεο από την αίθουσα του δικαστηρίου έδειξε τη 25χρονη να πετάγεται από τη θέση της προσπαθώντας να αρπάξει το χέρι του δικηγόρου της πριν τον χτυπήσει προφανώς στο κεφάλι.

Ευτυχώς, ένας αστυνομικός, παρών στη διαδικασία, έσπευσε να ακινητοποιήσει την γυναίκα η οποί ήταν εκτός εαυτού.

Όταν το διαδικασία τελικά συνεχίστηκε περίπου δέκα λεπτά μετά την επίθεση, ο δικηγόρος της 25χρονης ενημέρωσε τον δικαστή ότι σκόπευε να καταθέσει αίτηση ζητώντας να απομακρυνθεί από δικηγόρος της Σαμπούσινες.

Το ζήτημα της καταλληλότητας της Σαμπούσινες για να δικαστεί αποτελεί κεντρικό θέμα της δικαστικής της διαδικασίας από τη σύλληψή της πέρυσι.

Ένας εμπειρογνώμονας που είχε προσληφθεί από το δικαστήριο είχε καταθέσει ότι ήταν ικανή να συνδράμει στην υπεράσπισή της, αλλά ένας εμπειρογνώμονας που είχε προσληφθεί από την υπεράσπιση εξέφρασε αμφιβολίες.

Εάν κριθεί ικανή, η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά. Αν όμως κριθεί ότι δεν είναι ικανή να δικαστεί, η υπόθεση θα ανασταλεί καθώς θα λάβει πρόσθετη ψυχιατρική θεραπεία.

Ο Σαμπούσινες, ο οποίος φέρεται να είναι παντρεμένος με άλλον άνδρα, κατηγορείται και πρόσφατα έγινε μητέρα, παραδέχτηκε ότι γνώριζε τον Θίριον, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση.

Όπως δήλωσε στην αστυνομία, γράφει η Daily Mail, εκείνη και ο Θίριον επρόκειτο να κάνουν σεξ και θα χρησιμοποιούσαν σαν ερωτικό παιχνίδι δύο μεταλλικές αλυσίδες, μία για εκείνον και μία για εκείνη. Η 25χρονη είπε ότι έβαλε την αλυσίδα γύρω από λαιμό του, καθώς ο στραγγαλισμός ήταν κάτι που είχαν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της συνουσίας στο παρελθόν.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι στη συνέχεια «τρελάθηκε» πνίγοντάς τον «οπότε συνέχισε να τον τραβάει και να τον πνίγει πιο δυνατά».

Η γυναίκα στη συνέχεια είπε πώς κάθισε πάνω του, πνίγοντάς τον ενώ αυτός βρισκόταν μπρούμυτα στο κρεβάτι και πώς παρακολουθούσε καθώς έβηχε αίμα.

Κάποια στιγμή, παραδέχτηκε, κατάλαβε ότι ήταν νεκρός καθώς το πρόσωπό του ήταν μωβ και το αίμα έβγαινε από το στόμα του. Παρόλα αυτά, είπε στους ντετέκτιβ, ότι είχε «φτάσει ήδη ως εδώ» και έτσι δεν σταμάτησε.

Κάποια στιγμή, αναφέρει η ποινική καταγγελία, η Σαμπούσινες θυμήθηκε σε χαμηλό τόνο φωνής: «Ναι, μου άρεσε», όταν αναφέρθηκε στο πνίξιμο του θύματός της.

Στην ερώτηση τι έκανε μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός, η Σαμπούσινες δήλωσε ότι «έπαιξε» με το σώμα του Θύριου.

.
.
Facebook / Shad Thyrion

Συνέχισε λέγοντας στους ντετέκτιβ ότι τον αποκεφάλισε και τον διαμέλισε με μαχαίρια που πήρε από την κουζίνα της μητέρας του εραστή της.

Το μόριο του Θύριου βρέθηκε στον ίδιο κουβά με το κεφάλι του, ενώ άλλα μέρη του σώματος βρέθηκαν σε διάφορες σακούλες στο υπόγειο, μεταξύ των οποίων και πλαστικές σακούλες για ψώνια. Το πάνω μέρος του κορμού του βρέθηκε σε έναν αποθηκευτικό κάδο.

Τα πόδια του και άλλα μέρη του σώματός του βρέθηκαν σε ένα κουτί κατσαρόλας πάνω από ένα καλάθι με ρούχα στο πίσω κάθισμα του συνοδηγού του μίνι βαν της.

Ερωτηθείσα αν πίστευε ότι αυτό που έκανε ήταν το σωστό, η Σαμπούσινες σχολίασε ότι «το έκανε έτσι κι αλλιώς».

Η Σαμπούσινες παραμένει υπό κράτηση καθώς συνεχίζονται οι ακροάσεις για την ικανότητά της να δικαστεί. Αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί.

Δημοφιλή