Γέννησε σε συναυλία της Pink και έδωσε στο βρέφος το όνομα της τραγουδίστριας

Η μικρή Ντόλι Πινκ γεννήθηκε μέσα στο στάδιο.

Η συναυλία της Pink στο στάδιο Ανφιλντ στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, επιφύλασσε μια έκπληξη για μια θαυμάστρια της τραγουδίστριας, η οποία έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, λίγο πριν ξεκινήσει το show.

Η 32χρονη Ντενίζ Τζόουνς παρευρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο της συναυλίας, όταν ξαφνικά την έπιασαν οι πόνοι στο εναρκτήριο τραγούδι, «Get This Party Started». Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως δυο γιατροί, οι οποίοι έτρεξαν ανάμεσα σε χιλιάδες θαυμαστές για να βοηθήσουν τη γυναίκα να γεννήσει. «Οταν την πλησιάσαμε, ήταν ξεκάθαρα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα σημάδια έδειχναν ότι ήταν ετοιμόγεννη», είπε ο γιατρός Τζον Μάθιους στην The Liverpool Echo, εξηγώντας ότι μετακίνησαν τη γυναίκα από το πλήθος, στο δωμάτιο πρώτων βοηθειών.

«Ημασταν στο πλευρό της και ετοιμαζόμασταν για γέννα μέσα στο στάδιο, καθώς δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για μεταφορά στο νοσοκομείο. Μας πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά. Δεν είχαμε χρόνο να ανησυχήσουμε, απλά να προχωρήσουμε τη διαδικασία και να βγάλουμε το μωρό», συμπλήρωσε ο Μάθιους. Η Τζόουνς είχε φυσιολογικό τοκετό και καθόλου επισκληρίδιο, καθώς δεν υπήρχε εξοπλισμός στην αυτοσχέδια αίθουσα τοκετού.

«Η μικρή Ντόλι Πινκ γεννήθηκε στο στάδιο Ανφιλντ καθώς παρακολουθούσε τη συναυλία της Πινκ. Η μητέρα και το μωρό είναι υγιείς και ευχαριστούμε πολύ το παραϊατρικό προσωπικό για τη βοήθεια», γράφει το μήνυμα στο Τουίτερ.

Το όνομα που θα έδιναν οι γονείς στο μωρό ήταν Ντόλι Λουίς, όμως δεδομένων των συνθηκών, η Τζόουνς έκανε την αλλαγή. «Βρίσκομαι ακόμα σε σοκ, ίσως αισθάνομαι λιγάκι απογοητευμένη που έχασα τη συναυλία. Αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη. Το πλάνο ήταν να την ονομάσουμε Ντόλι Λουίς, όμως από τη στιγμή που γεννήθηκε στη συναυλία, το αλλάξαμε σε Ντόλι Πινκ».

Η Πινκ δημοσίευσε την είδηση στο λογαριασμό της στο Instagram, γράφωντας στη λεζάντα: «Η Ντόλι Πινκ ήθελε να ξεκινήσει το πάρτι».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.