Γερμανία: Συνάδελφος του έριξε υδράργυρο στο σάντουιτς και πέθανε 4 χρόνια αργότερα

Ο 26χρονος βρισκόταν σε κώμα από την μέρα που το έφαγε.
pamela_d_mcadams via Getty Images

Ένας άνδρας στην Γερμανία πέθανε 4 χρόνια αφότου ένας συνάδελφός του δηλητηρίασε το σάντουίτς του με υδράργυρο. Ο 26χρονος βρισκόταν σε κώμα από τη μέρα που το έφαγε.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε την Πέμπτη το κρατικό δικαστήριο του Μπίλεφελντ, το οποίο καταδίκασε τον ύποπτο τον προηγούμενο χρόνο.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, ο άνδρας βρισκόταν σε κώμα όλο αυτόν τον καιρό και οι γονείς του ήταν εκείνοι που μιλούσαν εκ μέρους του στο δικαστήριο.

Ένας άνδρας, με το ψευδώνυμο Κλάους (για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής) καταδικάστηκε σε ισόβια τον περασμένο Μάρτιο, αφού τον δικαστήριο τον βρήκε ένοχο για απόπειρα δολοφονίας.

Ο εναγόμενος, ο οποίος άσκησε έφεση εναντίον της ετυμηγορίας, για χρόνια δηλητηρίαζε τα τρόφιμα συναδέλφων με υδράργυρο και άλλες ουσίες, αφήνοντας έναν σε κώμα και άλλους δύο με σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια.

Ο Κλάους συνελήφθη τον Μάιο του 2018, όταν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης τον έδειξαν να βάζει μια ύποπτη σκόνη σε σάντουιτς συναδέλφου στο χώρο εργασίας τους στην πόλη Schloß Holte-Stukenbrock.

Η έκθεση στον υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων υγείας.

πηγή: sky

Δημοφιλή