Εκατομμυριούχος αναζητά φίλους για να πάνε να ζήσουν μαζί του σε έναν «παράδεισο» στη Νέα Ζηλανδία

Τι αναφέρει στη διαφήμιση και ποιοι μπορεί να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να ζήσουν μαζί του ένα «κοινοβιακό όνειρο» σε ένα κτήμα αξίας 5,3εκατ. ευρώ.
A horse grazes at a ranch in KKentucky;s horse country during autumn
A horse grazes at a ranch in KKentucky;s horse country during autumn
Kirkikis via Getty Images

Ένας γερμανός πολυεκατομμυριούχος αναζητά φίλους για τον ακολουθήσουν στη Νέα Ζηλανδία και να ζήσουν μαζί του σε ένα ακίνητο ιδιοκτησίας αξίας 5,3 εκατ. δολαρίων που όπως περιγράφει είναι ένας μικρός παράδεισος, που μεταξύ άλλων διαθέτει οινοποιείο, στάβλους αλόγων και θέα στη θάλασσα.

Ο Καρλ Ρίπεν έχει μάλιστα βάλει διαφημίσεις σε τοπικές εφημερίδεςκαι όπως αναφέρει αναζητά 10 άτομα για να ζήσουν μαζί.

Το ακίνητο Awakino, βρίσκεται στη δυτική ακτή του βόρειου νησιού και όπως λέει ο Γερμανός όσοι ανταποκριθούν στην ανοιχτή αυτή πρόσκληση «Θα μπορούσαν να ζήσουν σε σπίτια ανά δύο άτομα και να μοιράζονται ένα όμορφο οινοποιείο» όπου θα μπορούν να πηγαίνουν για κοινωνικές εκδηλώσεις και για δείπνο. Και υπόσχεται πως όσοι αποφασίσουν να τον ακολουθήσουν στην πραγμάτωση αυτού του «κοινοβιακού ονείρου» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια τελείως διαφορετική ζωή.

«Θα μπορείτε να απολαμβάνετε περιπάτους, να ψαρεύετε, να κάνετε ψώνια, καγιάκ, να παρατηρείτε τα πουλιά, να κολυμπάτε ή να βλέπετε πανέμορφα ζώα».

Δεκτοί είναι όλοι οι ενήλικες έως 70 ετών και εάν το επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους άλογα (εάν διαθέτουν) και περιουσιακά τους αντικείμενα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, Taranaki Daily News, ο Ρίπεν απέκτησε την τεράστια περιουσία του πουλώντας έτοιμο, συσκευασμένο, παγωμένο καφέ και έχει επιχειρηματικά συμφέροντα και στη Νέα Ζηλανδία όπως και σε άλλες χώρες.

Το ακίνητο Awakino το απέκτησε πριν την απαγόρευση της κυβέρνησης σε αλλοδαπούς να αγοράζουν οικίες και ενώ απαιτείτο ακόμη η έγκριση της Υπηρεσίας Υπερπόντιων Επενδύσεων-την οποία και έλαβε αφού επιβεβαιώθηκε πως είχε τα κεφάλαια για να φροντίσει για την έκταση που αγόρασε.

Στη διαφήμιση, ο Ρίπεν δηλώνει πως απολαμβάνει την ενασχόληση με τη γη και πως τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με το συγκεκριμένο ακίνητο.

«Τώρα που όλα τελειώνουν, θα ήθελα να μοιραστώ τον αυτόν τον παράδεισο με ωραίους ανθρώπους», λέει ο πολυεκατομμυριούχος σύμφωνα με τον Guardian.

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 90 λεπτών από όλες τις μεγάλες πόλεις και ανάμεσα στην Θάλασσα της Τασμανίας και στον Ποταμό Awakino.

Πηγή: The Guardian

Δημοφιλή