Γιατί αυτό το απλό ρολόι Swatch μπορεί να φτάσει τα 100.000 δολάρια όταν δημοπρατηθεί

Το Swatch του Πάπα Φραγκίσκου είναι το πολυτιμότερο ρολόι της συλλογής.
.
.
wright20.com

Ένα «ιερό» Swatch που κοσμούσε τα χέρια του Πάπα Φραγκίσκου θα δημοπρατηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Σικάγο και η τιμή του θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 100.000 δολάρια.

Στη δημοπρασία Rago/Wright θα βγουν στο «σφυρί» 49 ρολόγια όπως Rolex, Longines, Omega, Bulova και Swatch, που ανήκαν και φορούσαν στο παρελθόν άτομα που έκαναν τη διαφορά στον κόσμο.

Τα έσοδα από την πώληση «Once Upon a Time Watch Project» θα πάνε στο Ίδρυμα Υποτροφιών Brian LaViolette.

.
.
wright20.com

Το ίδρυμα έχει προσφέρει 1.058 υποτροφίες σε φοιτητές σε όλο τον κόσμο. Το Swatch του Πάπα Φραγκίσκου είναι το πολυτιμότερο ρολόι της συλλογής. Θα βγουν στο «σφυρί» ρολόγια της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, του τραγουδιστής Φρανκ Σινάτρα, των ηθοποιών Χοσέ Φερέρ και Φρεντ Σάβατζ κ.α.

.
.
Pope

Είναι η πρώτη φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος προσφέρει ένα μοναδικό δώρο σε οποιαδήποτε φιλανθρωπική οργάνωση των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ρολόι Swatch (Swatch ref. SR1130SW-GB743 ) θα περιλαμβάνει μια επιστολή γνησιότητας από τον Προσωπικό Γραμματέα της Αυτού Αγιότητάς, Πατέρα Φάμπια Σάλερμον, προς την οικογένεια LaViolette και τα μέλη του Ιδρύματος Brian LaViolette.

.
.
https://www.wright20.com

Δημοφιλή