Νικόλ Κίντμαν: 100.000 δολάρια για ένα καπέλο του Χιου Τζάκμαν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Η εμφάνιση που αιφνιδίασε το κοινό, αλλά και τον διάσημο φίλο και συμπατριώτη της.
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Η Νικόλ Κίντμαν εξέπληξε το κοινό του Μπρόντγουεϊ, αλλά και τον Χιου Τζάκμαν προσφέροντας 100.000 δολάρια για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον ηθοποιό.

Η πολυβραβευμένη σταρ έκανε την εμφάνιση της στο Winter Garden Theatre κατά τη διάρκεια δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids» που πραγματοποιήθηκε μετά την παράσταση του μιούζικαλ «The Music Man» το περασμένο Σάββατο, όπου πρωταγωνιστούν ο Χιου Τζάκμαν και η Σάτον Φόστερ, ενθουσιάζοντας τους θεατές με τη γενναιόδωρη προσφορά της, γεγονός που οδήγησε σε επευφημίες και χειροκροτήματα.

«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η Νικόλ Κίντμαν και αγκάλιασε τον Τζάκμαν.

«Τη γνωρίζω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω», είπε ο Τζάκμαν. «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

Οι δύο διάσημοι Αυστραλοί ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί μόνο δύο φορές, στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν «Australia» (2008) και στο animation για παιδιά «Happy Feet» (2006) του Τζορτζ Μίλερ, που απέσπασε Όσκαρ, στο οποίο έδωσαν τις φωνές τους.

Σύμφωνα με τον Guardian, το μιούζικαλ «The Music Man» σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ, καθώς οι πωλήσεις εισιτηρίων αγγίζουν τα 2-3 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα. Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, The Guardian

Δημοφιλή